Aura kimin malı?

Aura kimin malı? Aura kimin malı?, İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ve kapıdan kapıya satış yöntemi ile satışı yapılan ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Aura marka hangi ülkenin malı?

Tamamen Türk tasarımı olan Aura Roboclean ve Aura Cleanmax robotlarımızla aldığımız bu iki önemli tasarım ödülü, aynı zamanda bu kriterlerdeki yaklaşımımızın uluslararası alanda kabul gördüğünü tescillemiş oldu.”

Aura hangi markanın yan ürünü?

Ürün yelpazesinde; temizlik robotu, “reverse osmosis” su arıtma sistemleri, banyo şofbeni, halı yıkama makinesi, ıslak ve kuru süpürme makinesi ile çaymatik bulunan İhlas Ev Aletleri, ürünlerini; “Aura, Aura Cleanmax, Aura Roboclean, Aura Cebilon, Aura QVac, Aura Livac ve Aura Wdry, Aura Maxivac, Aura Thecnovac ve Aura ...

Aura nerede üretiliyor?

Aura Cebilon NSF Belgesi

Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.



Ihlas holding sahibi kim?

İhlas Holding, Türkiye merkezli holding şirketidir. Temeli, 1970 yılında Türkiye gazetesinin kurulması ile atılan İhlas Holding, Grup tarafından kurulan ve değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri 1993 yılında holding çatısı altında toplamıştır. Holdingin kurucusu Enver Ören'dir.

Ihlas holding ne iş yapar?

Yurt içi ve yurt dışında geniş bir etkinlik alanına sahip İhlas Grubu; inşaat ve gayrimenkul, medya, üretim, pazarlama ve ticaret, sağlık ve eğitim alanlarında faaliyet göstermekle birlikte, kültürel hizmetleriyle de değer üretmektedir.

Ihlas su arıtma cihazı sahibi kimdir?

Holdingin kurucusu Enver Ören'dir. Enver Ören'in hayatını kaybetmesinin ardından İhlas Holding'in başına Ahmet Mücahid Ören geçmiştir. İhlas Holding'in dinamosu inşaat grubudur. İhlas Holding 2011 yılında sermayesini %100 bedelli artırarak 790,4 milyon TL'ye yükseltti.

Aura neyin ürünü?

İhlas Ev Aletleri, yerli teknolojiyle ürettiği Aura Cebilon Plus Su Arıtma ürünüyle uluslararası alanda bir ödül daha aldı. İlk ödülünü 2014 yılında Aura Cleanmax Temizlik Robotuyla “en iyi tasarım ödülü” ile alan İhlas Ev Aletleri, arka arkaya beş farklı ürünü için tasarım ve kalite ödüllerine layık görüldü.


Aura ne zaman kuruldu?

Firmamız kurulduğu 2012 yılından bu yana Türkiye pazarında lider bir marka değeri yaratmayı esas almış, gelecek nesillere sürdürülebilir yapılar bırakma misyonuyla kent mimarisine ve yaşama değer katan sayısız projeyi hayata geçirmiştir.

Türkiye'de en iyi su arıtma cihazı hangisi?

Roben Su Arıtma Cihazı, 2021 yılı Türkiye ödüllerinde Roben Water modeli ile en iyi arıtıcı ödülünü kazanmış bir ev tipi cihaz modelidir. 6 aşamalı filtreleme sistemi, 8 Litre tank haznesi ve dayanıklı kasasıyla tezgah altında yer almaktadır.

Cebilon ne demek?

Genel kapsamda Aura Cebilon nedir sorusunun yanıtı, su arıtma cihazı sürdürülebilir çevreye duyarlı ve insan sağlığına katkı sağlayan bir üründür. Evlerinizde ve iş yerlerinizde aura cebilon su arıtma cihazı kullanarak daha az plastik şişe ve damacana kullanımının önüne geçmiş olursunuz.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL