Aura marka hangi ülkenin malı?

Aura marka hangi ülkenin malı? Aura marka hangi ülkenin malı?, Tamamen Türk tasarımı olan Aura Roboclean ve Aura Cleanmax robotlarımızla aldığımız bu iki önemli tasarım ödülü, aynı zamanda bu kriterlerdeki yaklaşımımızın uluslararası alanda kabul gördüğünü tescillemiş oldu.”

Aura kimin malı?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ve kapıdan kapıya satış yöntemi ile satışı yapılan ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Aura nerede üretiliyor?

Aura Cebilon NSF Belgesi

Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.


Aura neyin ürünü?

İhlas Ev Aletleri, yerli teknolojiyle ürettiği Aura Cebilon Plus Su Arıtma ürünüyle uluslararası alanda bir ödül daha aldı. İlk ödülünü 2014 yılında Aura Cleanmax Temizlik Robotuyla “en iyi tasarım ödülü” ile alan İhlas Ev Aletleri, arka arkaya beş farklı ürünü için tasarım ve kalite ödüllerine layık görüldü.


Ihlas şofben hangi ülkenin?

İhlas Holding, Türkiye merkezli holding şirketidir.

Aura ne zaman kuruldu?

Firmamız kurulduğu 2012 yılından bu yana Türkiye pazarında lider bir marka değeri yaratmayı esas almış, gelecek nesillere sürdürülebilir yapılar bırakma misyonuyla kent mimarisine ve yaşama değer katan sayısız projeyi hayata geçirmiştir.

Aura kaç para?

İhlas Holding, Türkiye merkezli holding şirketidir. Temeli, 1970 yılında Türkiye gazetesinin kurulması ile atılan İhlas Holding, Grup tarafından kurulan ve değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri 1993 yılında holding çatısı altında toplamıştır. Holdingin kurucusu Enver Ören'dir.

Ihlas sahibi kim?

Ihlas Pazarlama A.Ş.


Iheva sahibi kimdir?

Su arıtma sektöründe Türkiye'nin ilk yerli üreticisi olan İhlas Ev Aletleri, Aura markası altında tüketicinin ihtiyaçlarına farklı yaklaşımlar sergilemeye devam ediyor.

Ihlas su arıtma hangi ülkenin?

Mavi aura rengi ve özellikleri

Mavi, aura renkleri arasında en fazla alt tona sahip olanlardandır. İfade ve iletişim becerileriyle bağdaştırılan mavi aura rengi Boğaz Çakrası tarafından temsil edilir.


En güçlü aura rengi nedir?

Aura, yeryüzünde yaşayan tüm varlıklar için kullanılan bir terimdir. Aura aslında insan vücudu saran elektromanyetik bir rengin adıdır. Bilinene göre aura, vücudun 24 cm uzağında yer alıyor ve tüm vücudu sarıyor. Aurası yüksek veya aurası düşük terimleri güçlü, zayıf aurayı temsil ediyor.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL