Aura nasıl bir şey?

Aura nasıl bir şey? Aura nasıl bir şey?, Aura, paranormal veya tinsel anlamda kullanılan bir terim olup, canlıların bedenlerinden yayıldığı varsayılan ışınımla oluşan ve gitgide yayılan tesir kuşakları tarzında kendini gösterdiği iddia edilen elektromanyetik alana verilen addır.

Aurası yüksek insan nasıl olur?

Aurası yüksek demek bireyin hayat enerjisinin de yüksek olması demektir. Dışarıdan gelmiş hastalıklara veya kötü enerjilere karşı tıpkı bir kalkan görevi üstlenmektedir. Duygusal ve ruhsal açıdan da kuvvetli bir rol oynamaktadır. Aura yüksek olması esasında kişi için pozitif bir durumdur.

Aura nasıl hissedilir?

Duyu Aura. Duyusal bir hava, bir kol veya bacakta karıncalanma veya iğne batmaları şeklinde hissedilir. Yüzde veya vücudun bir tarafında uyuşma olabilir.

Aura nedir nasıl görülür?

Rahat bir yere oturmanın ardından eller 30 saniye boyunca birbirine sürdürülmelidir avuçlar birbirine bakacak şekilde, aralarında mesafe az olacak ve karşılıklı olarak tutulur. İleri geri hareket ettirilerek Avuç içlerine bakılır. Bu esnada avuç içlerine duman ya da benzeri bir durum gözükür, bu duruma aura denir.


Aura yüksek olduğu nasıl anlaşılır?

Genellikle aurası yüksek olan kişiler dik yürüyüş, oturuş ve görünüşleri ile dikkat çekerler. Dışarıdan soğuk bir izlenim yaratıyor gibi gözükse bile ellerinde olmadan duruşlarını asil yansıtırlar.

En güçlü aura rengi nedir?

Mavi aura rengi ve özellikleri

Mavi, aura renkleri arasında en fazla alt tona sahip olanlardandır. İfade ve iletişim becerileriyle bağdaştırılan mavi aura rengi Boğaz Çakrası tarafından temsil edilir.


Aurası yüksek kadın ne demek?

Aurası yüksek demek bireyin hayat enerjisinin de yüksek olması demektir. Dışarıdan gelmiş hastalıklara veya kötü enerjilere karşı tıpkı bir kalkan görevi üstlenmektedir. Duygusal ve ruhsal açıdan da kuvvetli bir rol oynamaktadır. Aura yüksek olması esasında kişi için pozitif bir durumdur.

Auran güçlü mü?

Aurası Yüksek Ne Demek? Aura bireylerde güçlü ve güçsüz olarak bulunur. Aurası güçsüz olan bireyler kolay bir şekilde hasta olur, negatif olaylardan çabuk etkilenir. Ancak aurası yüksek olan kişiler daha zor hastalanır ve negatif olaylara karşı daha olumlu yaklaşırlar.


Aura rengi nedir?

Aura, yeryüzünde yaşayan tüm varlıklar için kullanılan bir terimdir. Aura aslında insan vücudu saran elektromanyetik bir rengin adıdır. Bilinene göre aura, vücudun 24 cm uzağında yer alıyor ve tüm vücudu sarıyor. Aurası yüksek veya aurası düşük terimleri güçlü, zayıf aurayı temsil ediyor.

Aura neye göre belirlenir?

Aura rengi kişiye özel olarak oluşur ve doğu felsefesine göre herkesin etrafını saran yedi katmanın farklı renklerinin yoğunluklarına göre belirlenir. Bu katmanlardaki renklerden kimileri daha baskın olurken kimileri de bloke edilmiş olabilir. Bu gibi baskınlık ve pasiflik durumlarına göre aura rengin belli olur.

Kaç çeşit aura var?

Arua iki çeşitten meydana gelmektedir. Spiritüel (Ruhsal) ile Eterik (Enerjik) dahil olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Eterik aurayı kişiler görebilmektedir. Aura rengini gördüm ya da buldum şeklindeki ifadeler eterik auranın bir yansımasından kaynaklanmaktadır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL