Aura neyin ürünü?

Aura neyin ürünü? Aura neyin ürünü?, İhlas Ev Aletleri, yerli teknolojiyle ürettiği Aura Cebilon Plus Su Arıtma ürünüyle uluslararası alanda bir ödül daha aldı. İlk ödülünü 2014 yılında Aura Cleanmax Temizlik Robotuyla “en iyi tasarım ödülü” ile alan İhlas Ev Aletleri, arka arkaya beş farklı ürünü için tasarım ve kalite ödüllerine layık görüldü.

Aura hangi markanın yan ürünü?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ve kapıdan kapıya satış yöntemi ile satışı yapılan ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Aura marka hangi ülkenin malı?

Tamamen Türk tasarımı olan Aura Roboclean ve Aura Cleanmax robotlarımızla aldığımız bu iki önemli tasarım ödülü, aynı zamanda bu kriterlerdeki yaklaşımımızın uluslararası alanda kabul gördüğünü tescillemiş oldu.”

Aura nerede üretiliyor?

Aura Cebilon NSF Belgesi

Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.



Aura Cleanmax nerede üretiliyor?

Güçlü teknik kadrosu ile Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde 12.900m2 kapalı alana sahip tesislerde faaliyetlerini sürdüren Şirket, Temizlik Robotu Fabrikası, Su Arıtma Cihazı Fabrikası, Şofben ve Halı Yıkama Fabrikası, Plastik Enjeksiyon Üretim Tesisleri ve Karbon Dolum Tesislerinde üretim yapmaktadır.

Ihlas holding patronu kim?

İhlas Holding, Türkiye merkezli holding şirketidir. Temeli, 1970 yılında Türkiye gazetesinin kurulması ile atılan İhlas Holding, Grup tarafından kurulan ve değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri 1993 yılında holding çatısı altında toplamıştır. Holdingin kurucusu Enver Ören'dir.

Türkiye'de en iyi su arıtma cihazı hangisi?

Roben Su Arıtma Cihazı, 2021 yılı Türkiye ödüllerinde Roben Water modeli ile en iyi arıtıcı ödülünü kazanmış bir ev tipi cihaz modelidir. 6 aşamalı filtreleme sistemi, 8 Litre tank haznesi ve dayanıklı kasasıyla tezgah altında yer almaktadır.

Aura kaç para?

Genel kapsamda Aura Cebilon nedir sorusunun yanıtı, su arıtma cihazı sürdürülebilir çevreye duyarlı ve insan sağlığına katkı sağlayan bir üründür. Evlerinizde ve iş yerlerinizde aura cebilon su arıtma cihazı kullanarak daha az plastik şişe ve damacana kullanımının önüne geçmiş olursunuz.


Cebilon ne demek?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmekte olduğu Aura Roboclean ve Aura Cleanmax Temizlik ve Sağlık Robotları, Ev Aletleri kategorisinde “ICONIC AWARDS:INTERIOR INNOVATION 2016” ödülüne layık görüldü.

Aura Cleanmax kimin markası?

Aura Cebilon Unique, belediye arıtma proseslerinden geçmis sebeke sularından içme suyu elde etmede kullanılır. Arıtılacak su mikrobiyolojik olarak güvenli, gerekli dezenfeksiyon islemine tabi tutulmus olmalıdır. Suya ait parametrelerin asagıdaki sınırları içerisinde olması cihazın verimli çalısmasını saglar.

Aura Cebilon nedir?

Ürün yelpazesinde; temizlik robotu, “reverse osmosis” su arıtma sistemleri, banyo şofbeni, halı yıkama makinesi ile çaymatik bulunan İhlas Ev Aletleri, ürünlerini; Aura, Aura Cleanmax, Aura Roboclean, Aura Cebilon, Aura QVac, Aura Livac, Aura Wdry markaları ile müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL