Aura yı nasıl anlarız?

Aura yı nasıl anlarız? Aura yı nasıl anlarız?, Rahat bir yere oturmanın ardından eller 30 saniye boyunca birbirine sürdürülmelidir avuçlar birbirine bakacak şekilde, aralarında mesafe az olacak ve karşılıklı olarak tutulur. İleri geri hareket ettirilerek Avuç içlerine bakılır. Bu esnada avuç içlerine duman ya da benzeri bir durum gözükür, bu duruma aura denir.

Aurası güçlü olduğunu nasıl anlarım?

Genellikle aurası yüksek olan kişiler dik yürüyüş, oturuş ve görünüşleri ile dikkat çekerler. Dışarıdan soğuk bir izlenim yaratıyor gibi gözükse bile ellerinde olmadan duruşlarını asil yansıtırlar.

Aura rengini kimler görebilir?

Aura, insan bedeninin etrafını saran manyetik bir alandır. Bu işle ilgilenenler ve uzmanları, insanların renk auralarını görebilir.

Aura nasıl anlaşılır?

Aura rengi kişiye özel olarak oluşur ve doğu felsefesine göre herkesin etrafını saran yedi katmanın farklı renklerinin yoğunluklarına göre belirlenir. Bu katmanlardaki renklerden kimileri daha baskın olurken kimileri de bloke edilmiş olabilir. Bu gibi baskınlık ve pasiflik durumlarına göre aura rengin belli olur.


Aurası yüksek kadın ne demek?

Aurası yüksek demek bireyin hayat enerjisinin de yüksek olması demektir. Dışarıdan gelmiş hastalıklara veya kötü enerjilere karşı tıpkı bir kalkan görevi üstlenmektedir. Duygusal ve ruhsal açıdan da kuvvetli bir rol oynamaktadır. Aura yüksek olması esasında kişi için pozitif bir durumdur.

Aurası yüksek insan nasıl olur?

Aurası yüksek demek bireyin hayat enerjisinin de yüksek olması demektir. Dışarıdan gelmiş hastalıklara veya kötü enerjilere karşı tıpkı bir kalkan görevi üstlenmektedir. Duygusal ve ruhsal açıdan da kuvvetli bir rol oynamaktadır. Aura yüksek olması esasında kişi için pozitif bir durumdur.

En güçlü aura rengi nedir?

Mavi aura rengi ve özellikleri

Mavi, aura renkleri arasında en fazla alt tona sahip olanlardandır. İfade ve iletişim becerileriyle bağdaştırılan mavi aura rengi Boğaz Çakrası tarafından temsil edilir.


Aurayı güçlendirmek için ne yapılır?

Aura yükseltmek için ilk olarak günlük 15 ila 20 dakikalık meditasyonlar önerilmektedir. Uzmanlar çok yemek yemenin de insanın enerjisini düşürdüğünü söylemektedir. Bu sebepten hem normalden daha az yiyerek hem de yediklerinize dikkat ederek auranıza da destek sağlayabilirsiniz.


Aura insanları nasıl etkiler?

Aura bireylerde güçlü ve güçsüz olarak bulunur. Aurası güçsüz olan bireyler kolay bir şekilde hasta olur, negatif olaylardan çabuk etkilenir. Ancak aurası yüksek olan kişiler daha zor hastalanır ve negatif olaylara karşı daha olumlu yaklaşırlar. Yüksek aura sahip olan insanlar hayat enerjisi yüksek olan kişilerdir.

Aura rengi indigo olan kisi ne olur?

İndigo Aura Anlamı

İndigo rengi aura ender görülüyor. İndigo renk auraya sahip insanların savaşçı bir yapısı oluyor. Bu kişiler kısıtlanmaktan hiç hoşlanmıyor. İkna kabiliyetleri yüksek olduğundan indigo auralı kişilerin diğer insanları kolayca manipüle edebileceği söyleniyor.


Aura temizliği nasıl yapılır?

Denize girmek ve güneşlenmek muhteşem aura temizleyicidirler. Bu mümkün değilse Aura temizliğini sirkeli su ile ya da doğal tuz ilave ettiğiniz su ile duş alarak yapabiliriz. Toprağa çıplak ayakla basmakta hepimizin bildiği gibi vücuttaki negatif enerjiyi atar.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL