Aura ne malı?

Aura ne malı? Aura ne malı?, Tamamen Türk tasarımı olan Aura Roboclean ve Aura Cleanmax robotlarımızla aldığımız bu iki önemli tasarım ödülü, aynı zamanda bu kriterlerdeki yaklaşımımızın uluslararası alanda kabul gördüğünü tescillemiş oldu.”

Aura hangi markanın yan ürünü?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ve kapıdan kapıya satış yöntemi ile satışı yapılan ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Aura neyin markası?

İhlas Ev Aletleri'nin ürettiği Aura Roboclean ve Aura Cleanmax temizlik robotları, Almanya'nın Essen şehrinde düzenlenen “Red Dot” ödül töreninde kendi dallarında birincilik ödüllerini topladı.

Aura hangi ülke?

Su arıtma sektöründe Türkiye'nin ilk yerli üreticisi olan İhlas Ev Aletleri, Aura markası altında tüketicinin ihtiyaçlarına farklı yaklaşımlar sergilemeye devam ediyor.


Aura nerede üretiliyor?

Aura Cebilon NSF Belgesi

Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.


Türkiye'de en iyi su arıtma cihazı hangisi?

Roben Su Arıtma Cihazı, 2021 yılı Türkiye ödüllerinde Roben Water modeli ile en iyi arıtıcı ödülünü kazanmış bir ev tipi cihaz modelidir. 6 aşamalı filtreleme sistemi, 8 Litre tank haznesi ve dayanıklı kasasıyla tezgah altında yer almaktadır.

Aura ne zaman kuruldu?

Firmamız kurulduğu 2012 yılından bu yana Türkiye pazarında lider bir marka değeri yaratmayı esas almış, gelecek nesillere sürdürülebilir yapılar bırakma misyonuyla kent mimarisine ve yaşama değer katan sayısız projeyi hayata geçirmiştir.

Iheva Kimin şirketi?

İHLAS İLE ÖZDEŞLEŞMİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

IHEVA, pazarlama faaliyetlerini, distribütör firma İhlas Pazarlama A.Ş.'nin yaygın bayi ağı ve satış kanallarıyla yurt içinde müşterilere ulaştırırken, yurt dışı faaliyetlerini de çeşitli dağıtım kanalları aracılığıyla yürütmektedir.



Iheva sahibi kimdir?

Ihlas Pazarlama A.Ş.

Aura Cleanmax kimin markası?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmekte olduğu Aura Roboclean ve Aura Cleanmax Temizlik ve Sağlık Robotları, Ev Aletleri kategorisinde “ICONIC AWARDS:INTERIOR INNOVATION 2016” ödülüne layık görüldü.

Aura Turkcesi nedir?

Aura kelimesinin sözlük anlamı ise kişinin enerjisel çevresi olarak bilinmektedir. Gündelik hayatta kişinin duruşu, ruh hali ve sağlığının bütünsel olarak dışa vurumu şeklinde aura kelimesi yer almaktadır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL