Aura nerede üretiliyor?

Aura nerede üretiliyor? Aura nerede üretiliyor?, Aura Cebilon NSF Belgesi Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.

Aura marka hangi ülkenin malı?

Tamamen Türk tasarımı olan Aura Roboclean ve Aura Cleanmax robotlarımızla aldığımız bu iki önemli tasarım ödülü, aynı zamanda bu kriterlerdeki yaklaşımımızın uluslararası alanda kabul gördüğünü tescillemiş oldu.”

Aura fabrikası nerede?

Teknik Altyapı ve Know How. Şirket güçlü teknik kadrosu ile İstanbul Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tesislerinde, Temizlik Robotu Fabrikası, Şofben ve Reverse Osmosis Su Arıtma Fabrikası, Plastik Enjeksiyon Baskı Tesislerinde üretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Aura neyin ürünü?

İhlas Ev Aletleri, yerli teknolojiyle ürettiği Aura Cebilon Plus Su Arıtma ürünüyle uluslararası alanda bir ödül daha aldı. İlk ödülünü 2014 yılında Aura Cleanmax Temizlik Robotuyla “en iyi tasarım ödülü” ile alan İhlas Ev Aletleri, arka arkaya beş farklı ürünü için tasarım ve kalite ödüllerine layık görüldü.


Ihlas şofben hangi ülkenin?

İhlas Holding, Türkiye merkezli holding şirketidir.

Ihlas holding patronu kim?

İhlas Holding, Türkiye merkezli holding şirketidir. Temeli, 1970 yılında Türkiye gazetesinin kurulması ile atılan İhlas Holding, Grup tarafından kurulan ve değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri 1993 yılında holding çatısı altında toplamıştır. Holdingin kurucusu Enver Ören'dir.

Aura Cleanmax nerede üretiliyor?

Güçlü teknik kadrosu ile Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde 12.900m2 kapalı alana sahip tesislerde faaliyetlerini sürdüren Şirket, Temizlik Robotu Fabrikası, Su Arıtma Cihazı Fabrikası, Şofben ve Halı Yıkama Fabrikası, Plastik Enjeksiyon Üretim Tesisleri ve Karbon Dolum Tesislerinde üretim yapmaktadır.

Aqua Su Arıtma hangi firmanın?

Aqua Su Arıtımı San.

1994'te kurulan ve merkezi San Martino in Rio olan Aqua Industrial Group, su arıtma sektöründe İtalya'nın önde gelen üretici firmalarındandır.



Ihlas holding ne iş yapar?

Yurt içi ve yurt dışında geniş bir etkinlik alanına sahip İhlas Grubu; inşaat ve gayrimenkul, medya, üretim, pazarlama ve ticaret, sağlık ve eğitim alanlarında faaliyet göstermekle birlikte, kültürel hizmetleriyle de değer üretmektedir.

Aura Klima hangi markanın yan ürünü?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Aura ne zaman kuruldu?

Firmamız kurulduğu 2012 yılından bu yana Türkiye pazarında lider bir marka değeri yaratmayı esas almış, gelecek nesillere sürdürülebilir yapılar bırakma misyonuyla kent mimarisine ve yaşama değer katan sayısız projeyi hayata geçirmiştir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL