Aura temizliği nasıl yapılır?

Aura temizliği nasıl yapılır? Aura temizliği nasıl yapılır?, Denize girmek ve güneşlenmek muhteşem aura temizleyicidirler. Bu mümkün değilse Aura temizliğini sirkeli su ile ya da doğal tuz ilave ettiğiniz su ile duş alarak yapabiliriz. Toprağa çıplak ayakla basmakta hepimizin bildiği gibi vücuttaki negatif enerjiyi atar.

Aura temizlemesi nasıl yapılır?

Tuzlu su ve Banyo Ritüeli

Auranızı temizlemenin en kolay yollarından biridir. Aslında bizim dinimiz olan İslamiyette de yer alan abdest auramızı temizlememiz için bize özellikle en kolay yöntemlerden biri olarak verilmiştir. Kısacası duşun ve suyun etkisi muhteşemdir.


Aura yı nasıl anlarız?

Rahat bir yere oturmanın ardından eller 30 saniye boyunca birbirine sürdürülmelidir avuçlar birbirine bakacak şekilde, aralarında mesafe az olacak ve karşılıklı olarak tutulur. İleri geri hareket ettirilerek Avuç içlerine bakılır. Bu esnada avuç içlerine duman ya da benzeri bir durum gözükür, bu duruma aura denir.

Aura yukseltmek icin ne yapmali?

Temiz havayı içinize çekerek parkta yapacağınız yürüyüş, nefes egzersizleri, çıplak ayakla çimenlere basmak son derece basit gibi görünen ama aura alanınızı genişletmek ve güçlendirmek için oldukça etkili çözümler.


Aura yüksek olduğu nasıl anlaşılır?

Genellikle aurası yüksek olan kişiler dik yürüyüş, oturuş ve görünüşleri ile dikkat çekerler. Dışarıdan soğuk bir izlenim yaratıyor gibi gözükse bile ellerinde olmadan duruşlarını asil yansıtırlar.

Auramızı nasıl güçlendirilir?

Çıplak ayakta toprakta yürümek, ormanda, parklarda vakit geçirmek ve ağaca sarılmak, enerjimizi anında yükseltir. Tuzlu su, auramız için harikadır. Denizde bol bol yüzen kişilerin aurası tertemiz olur. Deniz imkanınız yoksa tuzlu su ile duş almak güzel bir fikirdir.

Aura neden temizlenir?

Enerjinizi düşük hissediyorsanız, suçluluk, öfke, kızgınlık gibi hislere tutunuyorsanız, huzursuz, endişeli ya da tedirginseniz, negatif şeyler konuşuyorsanız ya da negatif çevrede bulunuyorsanız, sağlıksız besleniyorsanız, auranızın temizlenmeye ihtiyacı vardır.

En güçlü aura rengi nedir?

Mavi aura rengi ve özellikleri

Mavi, aura renkleri arasında en fazla alt tona sahip olanlardandır. İfade ve iletişim becerileriyle bağdaştırılan mavi aura rengi Boğaz Çakrası tarafından temsil edilir.



Aura nerede görülür?

Bu ışımalar, genellikle geceleri gözlemlenir, ağırlıklı olarak iyonosferde meydana gelir. Bu olgu yaygın olarak 60 ve 72 derece kuzey ve güney enlemleri arasında görünür, bu da arktik ve antarktik kutup dairelerinin içine düşer. Aurora borealis'in görünme olasılığı, kuzey manyetik kutbuna yaklaştıkça artar.

Aura insanları nasıl etkiler?

Aura bireylerde güçlü ve güçsüz olarak bulunur. Aurası güçsüz olan bireyler kolay bir şekilde hasta olur, negatif olaylardan çabuk etkilenir. Ancak aurası yüksek olan kişiler daha zor hastalanır ve negatif olaylara karşı daha olumlu yaklaşırlar. Yüksek aura sahip olan insanlar hayat enerjisi yüksek olan kişilerdir.

Aura yuksek olunca ne olur?

Aurası güçlü olan yani yüksek olan kişi zor hasta olur ve negatif olaylara karşı olumlu tepki verir. Aurası yüksek demek kişinin hayat enerjisi de yüksek demektir. Dışarıdan gelen hastalıklara ve kötü enerjilere karşı adete kalkan görevi üstlenir. Duygusal ve ruhsal anlamda da güçlü bir rol oynar.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL