Aura yüksek olduğu nasıl anlaşılır?

Aura yüksek olduğu nasıl anlaşılır? Aura yüksek olduğu nasıl anlaşılır?

Aurası yüksek insan nasıl olur?

Aurası güçlü olan yani yüksek olan kişi zor hasta olur ve negatif olaylara karşı olumlu tepki verir. Aurası yüksek demek kişinin hayat enerjisi de yüksek demektir. Dışarıdan gelen hastalıklara ve kötü enerjilere karşı adete kalkan görevi üstlenir. Duygusal ve ruhsal anlamda da güçlü bir rol oynar.

Aura yuksek olunca ne olur?

Aura bireylerde güçlü ve güçsüz olarak bulunur. Aurası güçsüz olan bireyler kolay bir şekilde hasta olur, negatif olaylardan çabuk etkilenir. Ancak aurası yüksek olan kişiler daha zor hastalanır ve negatif olaylara karşı daha olumlu yaklaşırlar. Yüksek aura sahip olan insanlar hayat enerjisi yüksek olan kişilerdir.

Auranın güçlü olduğu nasıl anlaşılır?

Güçlü bir aurası olan insanlar kolay kolay bir sözden veya olaydan etkilenmiyor. Yani bu kişilerin koruyucu enerji kalkanları daha güçlü oluyor. Aurası yüksek demek de bu anlama geliyor.


Güçlü bir aura ne demek?

Mavi aura rengi ve özellikleri

Mavi, aura renkleri arasında en fazla alt tona sahip olanlardandır. İfade ve iletişim becerileriyle bağdaştırılan mavi aura rengi Boğaz Çakrası tarafından temsil edilir.


En güçlü aura rengi nedir?

Denize girmek ve güneşlenmek muhteşem aura temizleyicidirler. Bu mümkün değilse Aura temizliğini sirkeli su ile ya da doğal tuz ilave ettiğiniz su ile duş alarak yapabiliriz. Toprağa çıplak ayakla basmakta hepimizin bildiği gibi vücuttaki negatif enerjiyi atar.

Aura temizliği nasıl yapılır?

Aurası yüksek olan dikkat çeken insanlar hayata karşı farklı bir bakış açısı sergiler ve bu bakış açılarını tutkuyla yansıtırlar. Her olaya veya duruma karşı tutku göstermezler, sadece belirli durumlarda sadık tutkuları vardır. Şurada Paylaş! Dikkat çeken insanlar genellikle gülüşleri ve pozitiflikleri ile yansırlar.

Aurası olan kadın ne demek?

Rahat bir yere oturmanın ardından eller 30 saniye boyunca birbirine sürdürülmelidir avuçlar birbirine bakacak şekilde, aralarında mesafe az olacak ve karşılıklı olarak tutulur. İleri geri hareket ettirilerek Avuç içlerine bakılır. Bu esnada avuç içlerine duman ya da benzeri bir durum gözükür, bu duruma aura denir.


Aura yı nasıl anlarız?

Aura yükseltmek için bir diğer önemli adım dik oturmak ya da dik yürümektir. Dik durmak bireyin kendisine olan güvenini arttırmakla birlikte aurasını da güçlendirir. Modunuzu düşüren, sizin negatif etkileyen, enerjinizi düşüren ortam ve bireylerden kaçınmanız da oldukça önemlidir.

Aura nasıl yüksek tutulur?

Aurası yüksek demek bireyin hayat enerjisinin de yüksek olması demektir. Dışarıdan gelmiş hastalıklara veya kötü enerjilere karşı tıpkı bir kalkan görevi üstlenmektedir. Duygusal ve ruhsal açıdan da kuvvetli bir rol oynamaktadır. Aura yüksek olması esasında kişi için pozitif bir durumdur.

Aurası yüksek kadın ne demek?

Aura bireylerde güçlü ve güçsüz olarak bulunur. Aurası güçsüz olan bireyler kolay bir şekilde hasta olur, negatif olaylardan çabuk etkilenir. Ancak aurası yüksek olan kişiler daha zor hastalanır ve negatif olaylara karşı daha olumlu yaklaşırlar. Yüksek aura sahip olan insanlar hayat enerjisi yüksek olan kişilerdir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL