Aurası yüksek kadın ne demek?

Aurası yüksek kadın ne demek? Aurası yüksek kadın ne demek?, Aurası yüksek demek bireyin hayat enerjisinin de yüksek olması demektir. Dışarıdan gelmiş hastalıklara veya kötü enerjilere karşı tıpkı bir kalkan görevi üstlenmektedir. Duygusal ve ruhsal açıdan da kuvvetli bir rol oynamaktadır. Aura yüksek olması esasında kişi için pozitif bir durumdur.

Aura yüksek olduğu nasıl anlaşılır?

Genellikle aurası yüksek olan kişiler dik yürüyüş, oturuş ve görünüşleri ile dikkat çekerler. Dışarıdan soğuk bir izlenim yaratıyor gibi gözükse bile ellerinde olmadan duruşlarını asil yansıtırlar.

Aura yuksek olunca ne olur?

Aurası güçlü olan yani yüksek olan kişi zor hasta olur ve negatif olaylara karşı olumlu tepki verir. Aurası yüksek demek kişinin hayat enerjisi de yüksek demektir. Dışarıdan gelen hastalıklara ve kötü enerjilere karşı adete kalkan görevi üstlenir. Duygusal ve ruhsal anlamda da güçlü bir rol oynar.

Kadın aurası nasıl yükseltilir?

Aura yükseltmek için ilk olarak günlük 15 ila 20 dakikalık meditasyonlar önerilmektedir. Uzmanlar çok yemek yemenin de insanın enerjisini düşürdüğünü söylemektedir. Bu sebepten hem normalden daha az yiyerek hem de yediklerinize dikkat ederek auranıza da destek sağlayabilirsiniz.


Insan aurası ne işe yarar?

İnsanların vücudunu çevreleyen elektromanyetik alana Aura denir. Bu elektromanyetik alanın birçok önemli fonksiyonu vardır. Evrensel enerjiyi vücudumuza alarak yaşamımızı idame ettirmemizi sağlayan çakralar Aura'da bulunurlar. Aynı zamanda vücudun çevresini sarmış bir kalkan görevi yapar.

En güçlü aura rengi nedir?

Mavi aura rengi ve özellikleri

Mavi, aura renkleri arasında en fazla alt tona sahip olanlardandır. İfade ve iletişim becerileriyle bağdaştırılan mavi aura rengi Boğaz Çakrası tarafından temsil edilir.


Hangi aura daha güçlü?

Herhangi bir aura rengini “en güçlü” olarak kabul etmek pek doğru olmasa da kırmızı ve mor renkli auraların enerjisel boyutta diğerlerine göre biraz daha öne çıktığı söylenebilir. Kırmızı aura rengi kök çakra ile bağlantılıdır ve ayakları yere sağlam basan, öz güvenli, cesur ve enerjik kişiler bu aura rengine sahiptir.

Aura temizliği nasıl yapılır?

Denize girmek ve güneşlenmek muhteşem aura temizleyicidirler. Bu mümkün değilse Aura temizliğini sirkeli su ile ya da doğal tuz ilave ettiğiniz su ile duş alarak yapabiliriz. Toprağa çıplak ayakla basmakta hepimizin bildiği gibi vücuttaki negatif enerjiyi atar.


Yüksek aura için ne yapmalı?

Modunuzu düşüren, sizin negatif etkileyen, enerjinizi düşüren ortam ve bireylerden kaçınmanız da oldukça önemlidir. Aura yükseltmek için biraz Polyannacılık oynamak gerekir. Yani her olay durum konu karşısında negatif düşünceleri bastırarak ve görmezden gelerek pozitif düşünmeye odaklanmalısınız.

Aura nasıl yüksek tutulur?

Aura yükseltmek için bir diğer önemli adım dik oturmak ya da dik yürümektir. Dik durmak bireyin kendisine olan güvenini arttırmakla birlikte aurasını da güçlendirir. Modunuzu düşüren, sizin negatif etkileyen, enerjinizi düşüren ortam ve bireylerden kaçınmanız da oldukça önemlidir.

Bir insanın aurası nasıl yükselir?

Aura yükseltmek için bir diğer önemli adım dik oturmak ya da dik yürümektir. Dik durmak bireyin kendisine olan güvenini arttırmakla birlikte aurasını da güçlendirir. Modunuzu düşüren, sizin negatif etkileyen, enerjinizi düşüren ortam ve bireylerden kaçınmanız da oldukça önemlidir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL