Aura için hangi yağ?

Aura için hangi yağ? Aura için hangi yağ?, Saf Ylang Ylang uçucu yağı 10ml - (Dirsek içlerine uygulama) Mod yükseltici haz artırıcı. Saf Lavanta Uçucu Yağı 10ml - (Buhurdanlıkta kullanım.) Uyarıcıdır ve hazzı artırır. Saf Adaçayı uçucu yağı 10ml - (Buhurdanlıkta kullanım.)

Hangi yağ dişil enerjiyi yükseltir?

Afrodizyak esansı olan yağlar, lavanta, ylang-ylang, gül yağları, kadınların enerjisini artırması açısından en çok tercih edilen aromaterapi yağlarından biridir. Dişil enerji: İçinizde bulunan dişil enerji hissettiğiniz duyguların bir parçasıdır.

Yasemin yağı dişil enerjiyi arttırır mı?

Yasemin yağı, yüzyıllardır kullanılan doğal bir yağdır ve dişil enerjinin artırılması konusunda da oldukça etkilidir.

Lavanta yağı dişil enerji için nereye sürülür?

Afrodizyak etkisi olan ve hoş kokan lavanta yağı, boyun bölgesine sürüldüğünde dişil enerjinin artmasına yardımcı olur.

Lavanta yağı dişil enerjiyi artırır mı?

Dişil enerjiyi artıran koku denilince lavanta listenin hemen başlarında yer alır. Sakinleştirici ve rahatlatıcı özelliği ile bilinen lavantanın stresi azaltan ve duygusal dengesizliği düzenleyen etkisi yönüyle dişil enerjiyi artıran koku çeşitleri arasında yer aldığı bilinir.

Kadında dişil enerji nasıl yükseltilir?

Peki, dişil enerji nasıl yükseltilir? Bir şeylerle mücadele etmek, sertleşmek kadındaki eril enerjiyi güçlendirse de dişil enerjiyi zamanla zayıflatır. Ancak sevmek, üretmek ve hoşgörülü olmak dişil enerjiyi artırır. Bunun yanında cinsel dürtüleri reddetmek de dişil enerjiyi zayıflatır.

Dişil enerji için hangi koku?

Koku ve Taşları Kullan

Narenciye kokusu, lavanta ve adaçayı tütsüleri, ıtır ve yasemin yağlarını evinde kullanabilirsin. Seçtiğin cilt bakım ürünleri ve parfümlerde bu kokulara ek olarak ylang ylang yağı, paçuli, sedir ve gül içerikleri bulunması da dişil enerjini harekete geçirir.


Ylang ylang yağı dişil enerji için nasıl kullanılır?

Kullanımı: 50 ml sabit yağ içerisine 5-10 damla damlatıp karıştırın. Vücudunuza nemlendirici olarak masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Uyarılar: Serin ve güneş görmeyen ortamda ağzı sıkıca kapalı şekilde muhafaza ediniz. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.

Yasemin Yagı nereye sürülür?

Yasemin Yağı Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır? Solunumu rahatlatmak için ılık masaj yoluyla boğaz çevresine sürülür. Eklem ağrılarını gidermek adına ağrı hissedilen bölgeye istenilen bir öz yağ ile karışım yaparak kullanılır. Saç bakımında kullanmak isterseniz saç maskesine ekleyip vitamin desteği yapabilirsiniz.

Yasemin yağı nereye sürülür?

Özellikle de dirsek, diz kapağı ve şakaklara sürülen yasemin yağının ağrıyı önleme etkisi olacaktır. Yorgun geçen günlerde yasemin yağıyla aromaterapi yapabilirsiniz. Böylece kasların gevşemesine yardım ederek ağrıları dindirir.

Vanilya yağı dişil enerjiyi arttırır mı?

Egzotik kokusuyla banyo ve masajla uygulandığında cildin, yumuşamasına, rahatlamasına ve canlanmasına yardımcı olur. Aromaterapide güven duygusunu arttırıcı, sakinleştirici ve dengeleyici etkilerinden faydalanılmaktadır. Ayrıca eril dişil enerji dengesine yardımcı olur.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL