Aura Cleanmax ne demek?

Aura Cleanmax ne demek? Aura Cleanmax ne demek?, Aura Cleanmax Temizlik Robotu “Derin Dövücü” özelliği ile yatak üzerindeki bütün mite ve kirleri suya hapseder. Astım ve ev tozu alerjisine sahip kişiler için de en ideal temizlik çözümü Aura Cleanmax Temizlik Robotu toz torbasız, % 99.99 oranında tozu tutan sulu filtrasyon sistemine sahiptir.

Aura Cleanmax nedir?

Aura Cleanmax Temizlik Robotu, toz torbasız, özel tasarım seperatörü ile %99.9 oranda tozu tutan sulu filtrasyon sistemine sahiptir. Tıkanmayan su filtre sistemiyle kesintisiz emiş gücüne sahip Aura Cleanmax, sıradan bir elektrik süpürgesi değil, temizlik robotudur.

Aura Cleanmax hangi ülkenin?

İhlas Ev Aletleri tarafından üretilen ve elliye yakın ülkeye ihraç edilen Aura Roboclean ve AuraCleanmaxTemizlik ve Sağlık Robotları, dünyanın önemli tasarım uzmanlık kuruluşlarından German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüllendirildi.

Ihlas aura cleanmax nerede üretiliyor?

Şirket güçlü teknik kadrosu ile İstanbul Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tesislerinde, Temizlik Robotu Fabrikası, Şofben ve Reverse Osmosis Su Arıtma Fabrikası, Plastik Enjeksiyon Baskı Tesislerinde üretim faaliyetlerini sürdürmektedir.


Aura Cleanmax ne zaman çıktı?

1994 yılında ARGE çalışmalarına başlanan Aura Cleanmax Temizlik Robotu, 1997 yılında seri üretime geçerek su filtrasyonlu temizlik sistemini, sağladığı hem ekonomik hem de sosyal avantajlarla Türkiye'nin her kesimden tüketicinin sağlıklı, yaşanabilir alanlara sahip olmasına yardımcı olmaktadır.

Aura hangi ülkenin malı?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ve kapıdan kapıya satış yöntemi ile satışı yapılan ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

En iyi temizlik robotu hangisi?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ve kapıdan kapıya satış yöntemi ile satışı yapılan ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Aura neyin yan ürünü?

İhlas Ev Aletleri, yerli teknolojiyle ürettiği Aura Cebilon Plus Su Arıtma ürünüyle uluslararası alanda bir ödül daha aldı. İlk ödülünü 2014 yılında Aura Cleanmax Temizlik Robotuyla “en iyi tasarım ödülü” ile alan İhlas Ev Aletleri, arka arkaya beş farklı ürünü için tasarım ve kalite ödüllerine layık görüldü.


Aura neyin ürünü?

İhlas Holding, Türkiye merkezli holding şirketidir. Temeli, 1970 yılında Türkiye gazetesinin kurulması ile atılan İhlas Holding, Grup tarafından kurulan ve değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri 1993 yılında holding çatısı altında toplamıştır. Holdingin kurucusu Enver Ören'dir.

Ihlas holding patronu kim?

Canlandırdığı karakterler ve rol aldığı filmlerle komedi alanında son yılların en başarılı oyuncularından olan Yasemin Sakallıoğlu, bu defa reklam filmleriyle evlerimize konuk oluyor.

Aura Cleanmax reklamında kim oynuyor?

Teknik Altyapı ve Know How. Şirket güçlü teknik kadrosu ile İstanbul Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tesislerinde, Temizlik Robotu Fabrikası, Şofben ve Reverse Osmosis Su Arıtma Fabrikası, Plastik Enjeksiyon Baskı Tesislerinde üretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL