Aura Cebilon Unique nedir?

Aura Cebilon Unique nedir? Aura Cebilon Unique nedir?, Aura Cebilon Unique, belediye arıtma proseslerinden geçmis sebeke sularından içme suyu elde etmede kullanılır. Arıtılacak su mikrobiyolojik olarak güvenli, gerekli dezenfeksiyon islemine tabi tutulmus olmalıdır. Suya ait parametrelerin asagıdaki sınırları içerisinde olması cihazın verimli çalısmasını saglar.

Aura Cebilon nedir?

Aura Cebilon, şebeke suyunu beş ayrı filtreden geçirerek, çamur, tortu, pas, kum, toz gibi partiküllerden ayırır, su da çözünmüş tüm zararlı iyon ve mikro organizmaları filtreler.

Aura hangi markanın yan ürünü?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ve kapıdan kapıya satış yöntemi ile satışı yapılan ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Ihlas aura cebilon kaç aşamalı?

İhlas AURA Cebilon Su Arıtma Cihazı 6 Aylık 3 Aşamalı Bakım Seti.


Aura Cebilon Unique kaç filtre?

Örneğin, modeller arasında bulunan Aura İhlas Su Arıtma Cihazı 4 filtre çamur, pas ve kum gibi partiküllerin sisteme girişini engellerken aynı zamanda klor ve eriyik gazlar, atıklar ve organik maddelerin tamamını arıtır.

Ihlas aura kaç para?

Bütün parçaları hijyenik özelliğe sahip Aura Cebilon, ABD hijyen vakfı tarafından NSF belgelidir. Aura Cebilon, şebeke suyunu beş ayrı filtreden geçirerek, çamur, tortu, pas, kum, toz gibi partiküllerden ayırır, su da çözünmüş tüm zararlı iyon ve mikro organizmaları filtreler.

Aura Cebilon nasıl çalışır?

Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.

Aura Cebilon hangi ülkenin malı?

İhlas Ev Aletleri, yerli teknolojiyle ürettiği Aura Cebilon Plus Su Arıtma ürünüyle uluslararası alanda bir ödül daha aldı. İlk ödülünü 2014 yılında Aura Cleanmax Temizlik Robotuyla “en iyi tasarım ödülü” ile alan İhlas Ev Aletleri, arka arkaya beş farklı ürünü için tasarım ve kalite ödüllerine layık görüldü.


Aura neyin ürünü?

İhlas Ev Aletleri'nin ürettiği Aura Roboclean ve Aura Cleanmax temizlik robotları, Almanya'nın Essen şehrinde düzenlenen “Red Dot” ödül töreninde kendi dallarında birincilik ödüllerini topladı.

Aura neyin markası?

İhlas Su Arıtma Cihazı Aura Cebilon, filtreleri özel filtre tasarımı olduğu için kendi filtresi dışında standart arıtma filtreleri kullanılamaz. TÜV, NSF, WQA gibi uluslararası kalite belgelerine sahip olan İhlas Aura Cebilon, kaliteli ve güvenli olarak tavsiye edilen bir su arıtıcıdır.

Ihlas ın en iyi su arıtma cihazı hangisi?

Ters Ozmoz arıtma sistemleri doktorların su arıtma cihazı tavsiyelerinin başında geliyor. En sağlıklı su arıtma sistemi olarak kabul gören ters ozmoz su arıtma sistemleri dünyanın hemen her yerinde doktorlar tarafından öneriliyor. Temiz su konusundaki farkındalık şu anda çok önemli bir konu.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL