Aura cleanmax temizlik robotu nerede üretiliyor?

Aura cleanmax temizlik robotu nerede üretiliyor? Aura cleanmax temizlik robotu nerede üretiliyor?, Şirket güçlü teknik kadrosu ile İstanbul Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tesislerinde, Temizlik Robotu Fabrikası, Şofben ve Reverse Osmosis Su Arıtma Fabrikası, Plastik Enjeksiyon Baskı Tesislerinde üretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Aura Cleanmax nerede üretiliyor?

Güçlü teknik kadrosu ile Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde 12.900m2 kapalı alana sahip tesislerde faaliyetlerini sürdüren Şirket, Temizlik Robotu Fabrikası, Su Arıtma Cihazı Fabrikası, Şofben ve Halı Yıkama Fabrikası, Plastik Enjeksiyon Üretim Tesisleri ve Karbon Dolum Tesislerinde üretim yapmaktadır.

Aura Cleanmax hangi ülkenin malı?

Su arıtma sektöründe Türkiye'nin ilk yerli üreticisi olan İhlas Ev Aletleri, Aura markası altında tüketicinin ihtiyaçlarına farklı yaklaşımlar sergilemeye devam ediyor.

Aura nerede üretiliyor?

Aura Cebilon NSF Belgesi

Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.



Aura hangi markanın yan ürünü?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ve kapıdan kapıya satış yöntemi ile satışı yapılan ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Aura hangi ülke?

Su arıtma sektöründe Türkiye'nin ilk yerli üreticisi olan İhlas Ev Aletleri, Aura markası altında tüketicinin ihtiyaçlarına farklı yaklaşımlar sergilemeye devam ediyor.

Ihlas hangi ülkenin malı?

İhlas Holding, Türkiye merkezli holding şirketidir. Temeli, 1970 yılında Türkiye gazetesinin kurulması ile atılan İhlas Holding, Grup tarafından kurulan ve değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri 1993 yılında holding çatısı altında toplamıştır.

Aura neyin markası?

İhlas Ev Aletleri'nin ürettiği Aura Roboclean ve Aura Cleanmax temizlik robotları, Almanya'nın Essen şehrinde düzenlenen “Red Dot” ödül töreninde kendi dallarında birincilik ödüllerini topladı.


Aura neyin ürünü?

İhlas Ev Aletleri, yerli teknolojiyle ürettiği Aura Cebilon Plus Su Arıtma ürünüyle uluslararası alanda bir ödül daha aldı. İlk ödülünü 2014 yılında Aura Cleanmax Temizlik Robotuyla “en iyi tasarım ödülü” ile alan İhlas Ev Aletleri, arka arkaya beş farklı ürünü için tasarım ve kalite ödüllerine layık görüldü.

Aura Cleanmax ne demek?

Aura Cleanmax Temizlik Robotu “Derin Dövücü” özelliği ile yatak üzerindeki bütün mite ve kirleri suya hapseder. Astım ve ev tozu alerjisine sahip kişiler için de en ideal temizlik çözümü Aura Cleanmax Temizlik Robotu toz torbasız, % 99.99 oranında tozu tutan sulu filtrasyon sistemine sahiptir.

Aura Cleanmax ne zaman çıktı?

1994 yılında ARGE çalışmalarına başlanan Aura Cleanmax Temizlik Robotu, 1997 yılında seri üretime geçerek su filtrasyonlu temizlik sistemini, sağladığı hem ekonomik hem de sosyal avantajlarla Türkiye'nin her kesimden tüketicinin sağlıklı, yaşanabilir alanlara sahip olmasına yardımcı olmaktadır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL