Aura Cleanmax nerede üretiliyor?

Aura Cleanmax nerede üretiliyor? Aura Cleanmax nerede üretiliyor?, Şirket güçlü teknik kadrosu ile İstanbul Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tesislerinde, Temizlik Robotu Fabrikası, Şofben ve Reverse Osmosis Su Arıtma Fabrikası, Plastik Enjeksiyon Baskı Tesislerinde üretim faaliyetlerini sürdürmektedir.

Aura Cleanmax hangi ülkenin malı?

Su arıtma sektöründe Türkiye'nin ilk yerli üreticisi olan İhlas Ev Aletleri, Aura markası altında tüketicinin ihtiyaçlarına farklı yaklaşımlar sergilemeye devam ediyor.

Ihlas su arıtma cihazı nerede üretiliyor?

Güçlü teknik kadrosu ile Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde 12.900m2 kapalı alana sahip tesislerde faaliyetlerini sürdüren Şirket, Temizlik Robotu Fabrikası, Su Arıtma Cihazı Fabrikası, Şofben ve Halı Yıkama Fabrikası, Plastik Enjeksiyon Üretim Tesisleri ve Karbon Dolum Tesislerinde üretim yapmaktadır.

Aura neyin markası?

İhlas Ev Aletleri'nin ürettiği Aura Roboclean ve Aura Cleanmax temizlik robotları, Almanya'nın Essen şehrinde düzenlenen “Red Dot” ödül töreninde kendi dallarında birincilik ödüllerini topladı.


Ihlas hangi ülkenin malı?

İhlas Holding, Türkiye merkezli holding şirketidir. Temeli, 1970 yılında Türkiye gazetesinin kurulması ile atılan İhlas Holding, Grup tarafından kurulan ve değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri 1993 yılında holding çatısı altında toplamıştır.

Aura nerede üretiliyor?

Aura Cebilon NSF Belgesi

Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.


Aura hangi ülke?

Su arıtma sektöründe Türkiye'nin ilk yerli üreticisi olan İhlas Ev Aletleri, Aura markası altında tüketicinin ihtiyaçlarına farklı yaklaşımlar sergilemeye devam ediyor.

Doktorların tavsiye ettiği su arıtma cihazı hangisi?

Ters Ozmoz arıtma sistemleri doktorların su arıtma cihazı tavsiyelerinin başında geliyor. En sağlıklı su arıtma sistemi olarak kabul gören ters ozmoz su arıtma sistemleri dünyanın hemen her yerinde doktorlar tarafından öneriliyor. Temiz su konusundaki farkındalık şu anda çok önemli bir konu.


Türkiye'de en iyi su arıtma cihazı hangisi?

Roben Su Arıtma Cihazı, 2021 yılı Türkiye ödüllerinde Roben Water modeli ile en iyi arıtıcı ödülünü kazanmış bir ev tipi cihaz modelidir. 6 aşamalı filtreleme sistemi, 8 Litre tank haznesi ve dayanıklı kasasıyla tezgah altında yer almaktadır.

Ihlas hangi marka filtre kullanıyor?

Aura Cebilon filtre modelleri, İhlas'ın zengin model yelpazesi eşliğinde kullanımınıza sunduğu birinci sınıf kalite filtre çözümlerinden oluşur.

Aura neyin ürünü?

İhlas Ev Aletleri, yerli teknolojiyle ürettiği Aura Cebilon Plus Su Arıtma ürünüyle uluslararası alanda bir ödül daha aldı. İlk ödülünü 2014 yılında Aura Cleanmax Temizlik Robotuyla “en iyi tasarım ödülü” ile alan İhlas Ev Aletleri, arka arkaya beş farklı ürünü için tasarım ve kalite ödüllerine layık görüldü.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL