Aura Cleanmax ne zaman çıktı?

Aura Cleanmax ne zaman çıktı? Aura Cleanmax ne zaman çıktı?, 1994 yılında ARGE çalışmalarına başlanan Aura Cleanmax Temizlik Robotu, 1997 yılında seri üretime geçerek su filtrasyonlu temizlik sistemini, sağladığı hem ekonomik hem de sosyal avantajlarla Türkiye'nin her kesimden tüketicinin sağlıklı, yaşanabilir alanlara sahip olmasına yardımcı olmaktadır.

Aura Cleanmax hangi ülkenin?

İhlas Ev Aletleri tarafından üretilen ve elliye yakın ülkeye ihraç edilen Aura Roboclean ve AuraCleanmaxTemizlik ve Sağlık Robotları, dünyanın önemli tasarım uzmanlık kuruluşlarından German Design Council (Alman Tasarım Konseyi) tarafından ödüllendirildi.

İhlas Pazarlama kaç yıllık?

İhlas Pazarlama, Türkiye Gazetesi'nin elden dağıtılmasıyla 1970 yılında Türpa olarak başladığı pazarlama faaliyetlerine, demolu ürünler satış kanalı, mağazacılık ve aktif ürünler, dağıtım ve teknik servis alanlarını da ekleyerek, 1996 yılından bu yana, milyonlarca insanın hayatına dokunan bir markaya dönüştü.

Aura cleanmax temizlik robotu nerede üretiliyor?

Şirket güçlü teknik kadrosu ile İstanbul Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesinde bulunan tesislerinde, Temizlik Robotu Fabrikası, Şofben ve Reverse Osmosis Su Arıtma Fabrikası, Plastik Enjeksiyon Baskı Tesislerinde üretim faaliyetlerini sürdürmektedir.


İhlas Pazarlama ne zaman kuruldu?

1970 yılında Türkiye Gazetesi'nin kurulmasıyla temelleri atılan İhlas Grubu, 1978 yılında Gazetenin elden dağıtılmasıyla birlikte, pazarlama faaliyetlerine de başladı. 1981 yılında kendi matbaa tesislerini kuran Türkiye Gazetesi, kendi baskılarını gerçekleştirmenin yanı sıra farklı baskı işleri ile de yayın yelpazesini ...

Aura nerede üretiliyor?

Aura Cebilon NSF Belgesi

Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.


Ihlas temizlik robotu kaç yılında kuruldu?

İhlas Pazarlama'nın ticari faaliyetlerinin temelini demolu ürün satışı teşkil etmektedir. 1986 yılında üretimine başlanan Altın Su Arıtma cihazı ile 1994 yılında ARGE çalışmalarına başlanıp 1997 yılında kullanıcısı ile buluşan İhlas Temizlik Robotu, lokomotif ürünler olmuştur.

Ihlas sahibi kim?

Kazanç ve kariyer:

Maaş + yüksek prim (Ürün başına 2000) Örnek: Başarılı çalışanlarımızın aylık ortalama gelir oranı 15-20 Bin TL arasıdır.



İhlas Holding CEO nereli?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ve kapıdan kapıya satış yöntemi ile satışı yapılan ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Ihlas pazarlama ne kadar maaş alır?

Aura Cleanmax Temizlik Robotu “Derin Dövücü” özelliği ile yatak üzerindeki bütün mite ve kirleri suya hapseder. Astım ve ev tozu alerjisine sahip kişiler için de en ideal temizlik çözümü Aura Cleanmax Temizlik Robotu toz torbasız, % 99.99 oranında tozu tutan sulu filtrasyon sistemine sahiptir.

Aura neyin yan ürünü?

İhlas Ev Aletleri, yerli teknolojiyle ürettiği Aura Cebilon Plus Su Arıtma ürünüyle uluslararası alanda bir ödül daha aldı. İlk ödülünü 2014 yılında Aura Cleanmax Temizlik Robotuyla “en iyi tasarım ödülü” ile alan İhlas Ev Aletleri, arka arkaya beş farklı ürünü için tasarım ve kalite ödüllerine layık görüldü.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL