Aura hangi markanın yan ürünü?

Aura hangi markanın yan ürünü? Aura hangi markanın yan ürünü?, İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ve kapıdan kapıya satış yöntemi ile satışı yapılan ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Aura nerede üretiliyor?

Aura Cebilon NSF Belgesi

Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.


Aura Klima hangi markaya ait?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmekte olduğu tüm ürünlerin yurt içi pazarlayıcısı konumundadır. İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Aura Cleanmax nerede üretiliyor?

Güçlü teknik kadrosu ile Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde 12.900m2 kapalı alana sahip tesislerde faaliyetlerini sürdüren Şirket, Temizlik Robotu Fabrikası, Su Arıtma Cihazı Fabrikası, Şofben ve Halı Yıkama Fabrikası, Plastik Enjeksiyon Üretim Tesisleri ve Karbon Dolum Tesislerinde üretim yapmaktadır.


Ihlas holding sahibi kim?

İhlas Holding, Türkiye merkezli holding şirketidir. Temeli, 1970 yılında Türkiye gazetesinin kurulması ile atılan İhlas Holding, Grup tarafından kurulan ve değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri 1993 yılında holding çatısı altında toplamıştır. Holdingin kurucusu Enver Ören'dir.

Aura neyin ürünü?

İhlas Ev Aletleri, yerli teknolojiyle ürettiği Aura Cebilon Plus Su Arıtma ürünüyle uluslararası alanda bir ödül daha aldı. İlk ödülünü 2014 yılında Aura Cleanmax Temizlik Robotuyla “en iyi tasarım ödülü” ile alan İhlas Ev Aletleri, arka arkaya beş farklı ürünü için tasarım ve kalite ödüllerine layık görüldü.

Aura su arıtma cihazı ne kadar?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ve kapıdan kapıya satış yöntemi ile satışı yapılan ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Aura marka kimin?

Aura Teknik Servisi | 444 20 29. AURA Teknik Servisi, bizler tarafından satışı yapılan ürünler sonrasında müşterilerimize verdiğimiz hizmet anlamına gelmektedir. Bizler, Teknik servisimizi satış sonrası yapılan hizmetin kalite ve güvencesi olarak görmekteyiz.


Aura klima hangi servis bakıyor?

Kombi grubunda ücretsiz kurulum hizmeti verilmemektedir. Buzdolabı, derin dondurucu, çamaşır makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi, bulaşık, kurutma makineleri, fırın, ankastre mikrodalga fırın, termosifon, şofben, kombi ve klimalar 3 yıl Arçelik garantisi kapsamındadır.

Aura klima kaç yıl garantili?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmekte olduğu Aura Roboclean ve Aura Cleanmax Temizlik ve Sağlık Robotları, Ev Aletleri kategorisinde “ICONIC AWARDS:INTERIOR INNOVATION 2016” ödülüne layık görüldü.

Aura Cleanmax hangi marka?

Aura Cleanmax Temizlik Robotu “Derin Dövücü” özelliği ile yatak üzerindeki bütün mite ve kirleri suya hapseder. Astım ve ev tozu alerjisine sahip kişiler için de en ideal temizlik çözümü Aura Cleanmax Temizlik Robotu toz torbasız, % 99.99 oranında tozu tutan sulu filtrasyon sistemine sahiptir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL