Aura cebilon su arıtma cihazı hangi ülkenin?

Aura cebilon su arıtma cihazı hangi ülkenin? Aura cebilon su arıtma cihazı hangi ülkenin?, Su arıtma sektöründe Türkiye'nin ilk yerli üreticisi olan İhlas Ev Aletleri, Aura markası altında tüketicinin ihtiyaçlarına farklı yaklaşımlar sergilemeye devam ediyor.

Aura Cebilon hangi ülkenin markası?

Aura Cebilon, TSEK, TÜV ve NSF gibi bağımsız test kuruluşu otoriteleri tarafından test edilmiş ve onaylanarak sertifikalandırılmıştır. Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.

Aura hangi markanın yan ürünü?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ve kapıdan kapıya satış yöntemi ile satışı yapılan ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Ihlas su arıtma cihazı hangi ülkenin?

İhlas Pazarlama, İhlas Ev Aletleri'nin bünyesinde görev yapan Türk mühendislerinin çalışmalarıyla TÜBİTAK'tan destek alarak geliştirilen Aura Cebilon Unique Reverse Osmosis Su Arıtma Cihazı'nı satışa sundu.


En iyi su arıtma cihaz markası hangisi?

Su arıtma sektöründe Türkiye'nin ilk yerli üreticisi olan İhlas Ev Aletleri, Aura markası altında tüketicinin ihtiyaçlarına farklı yaklaşımlar sergilemeye devam ediyor.

Aura hangi ülke?

İhlas Ev Aletleri, yerli teknolojiyle ürettiği Aura Cebilon Plus Su Arıtma ürünüyle uluslararası alanda bir ödül daha aldı. İlk ödülünü 2014 yılında Aura Cleanmax Temizlik Robotuyla “en iyi tasarım ödülü” ile alan İhlas Ev Aletleri, arka arkaya beş farklı ürünü için tasarım ve kalite ödüllerine layık görüldü.

Aura neyin ürünü?

İhlas Ev Aletleri'nin ürettiği Aura Roboclean ve Aura Cleanmax temizlik robotları, Almanya'nın Essen şehrinde düzenlenen “Red Dot” ödül töreninde kendi dallarında birincilik ödüllerini topladı.

Aura neyin markası?

Roben Su Arıtma Cihazı, 2021 yılı Türkiye ödüllerinde Roben Water modeli ile en iyi arıtıcı ödülünü kazanmış bir ev tipi cihaz modelidir. 6 aşamalı filtreleme sistemi, 8 Litre tank haznesi ve dayanıklı kasasıyla tezgah altında yer almaktadır.


Türkiye'de en iyi su arıtma cihazı hangisi?

Genel kapsamda Aura Cebilon nedir sorusunun yanıtı, su arıtma cihazı sürdürülebilir çevreye duyarlı ve insan sağlığına katkı sağlayan bir üründür. Evlerinizde ve iş yerlerinizde aura cebilon su arıtma cihazı kullanarak daha az plastik şişe ve damacana kullanımının önüne geçmiş olursunuz.

Cebilon ne demek?

Aura Cebilon NSF Belgesi

Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.


Aura Cebilon nerede üretiliyor?

Genellikle, evsel ters ozmoz su arıtma cihazları, 1 litre saf su üretmek için 2 ila 4 litre arasında atık su oluşturur. Ancak bu miktar, kullanılan suyun sertliği, su basıncı, su sıcaklığı ve tuzluluk seviyesi gibi faktörlere bağlı olarak değişebilir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL