Neslihan Atagül Onur Tuna

Neslihan Atagül Onur Tuna Neslihan Atagül Onur Tuna

Neslihan Atagül Onur Tuna


Birbirlerine olan benzerliği nedeni ile oyuncu Onur Tuna'nın Neslihan Atagül'ün abisi olduğunu sananlar, Atagül'ün gerçek abisini görünce epey şaşırdı. Güzel oyuncu Neslihan Atagül, ağabeyi İlkay Atagül ile geçen martta ticarete atılmıştı. Kardeşler Nişantaşı'nda lokmacı açmışlardı.

Neslihan Atagul ve Onur Tuna Kardeş mi?

İstanbul'a geldiğinde ise Ayla Algan ile Craft Tiyatro gibi özel tiyatrolarda eğitime devam etti. Filinta ve Bi Küçük Eylül Meselesi adlı yapımlarla adını duyuran Tuna'nın ailesi anne tarafından aslen Selanik göçmeni, baba tarafından ise Çanakkaleli olup babasıyla abisi matematik öğretmenidir.

Onur Tuna kardeşi var mı?

Onur Tuna, sevgilisi Yasemin Yazıcı ile olan ilişkisini anlatıyor #onurtuna #magazin - YouTube.

Onur Tuna kaç yaşında?

Annesi Beyaz Rus, babası Çerkes kökenlidir. Fatih Harbiye'deki rol arkadaşı Kadir Doğulu ile 8 Temmuz 2016 tarihinde evlendi.


Neslihan atagül'ün Kaç kardeşi var?

Onur Tuna Kimdir, Kaç yaşında? Onur Tuna 2 Temmuz 1985 Çanakkale doğumludur. Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun olmuştur.

Onur Tuna nin sevgilisi kim?

Fiziği ile de dikkat çeken oyuncu Onur Tuna, 1,95 boy ve 87 kg ağırlığındadır.

Neslihan Atagül annesi nereli?

Mucize Doktor dizisinde Ferman karakterini canlandıran Onur Tuna, son günlerde hakkında çıkan estetik yaptırdığı iddiasına, “Neremde estetik olacak? Burnum yamuk” yanıtını verdi. Tuna ayrıca Sibirya kurduna benzetilmesinden de rahatsızlık duymadığını belirtti.

Onur Tuna boyu ne kadar?

2011'de Hayat Devam Ediyor dizisiyle oyunculuk kariyerine başlayan sanatçı, Cesur Yürek dizisi, Bi Küçük Eylül Meselesi, Ağır Romantik ve Benden Ne Olur? Adlı uzun metraj filmlerde, Yadel Uzun'un "Kir" adlı kısa filminde ve Yasak Elma dizisinde rol aldı. 2019-2021 yılları arasında Mucize ...


Onur Tuna hangi bölüm mezunu?

Dizi Analiz on X: "Onur Tuna ve Melis Sezen'i buluşturan yeni Turkcell reklam filmi yayında. https://t.co/WeTVkJifD8" / X.

Onur Tuna kaç kilo?

Neslihan Atagül'ün Hastalığı: Geçirgen Bağırsak Sendromu Nedir? Sızdıran bağırsak sendromu, bağların açılması ile ilgili bir durumdur.

Onur Tuna burnu estetik mi?

Güzelliğini annesinden alan Neslihan Atagül'ün annesi Beyaz Rus, babası ise Çerkez kökenli. Ünlü oyuncu güzelliğini Rus kökenli annesine borçluymuş. Oyunculuğuyla ve güzelliğiyle adından söz ettiren Neslihan Atagül, Yaprak Dökümü, Harbiye, Kara Sevda, Sefirin Kızı gibi dizilerde de rol aldı.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL