Haluk Levent Alevimi

Haluk Levent Alevimi Haluk Levent Alevimi, 26 Kasım 1968 tarihinde Adana'nın Yüreğir ilçesindeki Yamaçlı Mahallesi'nde doğmuştur. Dokuz kardeşin sekizincisi olan Haluk Levent, ailesinin Nusayri olduğunu fakat Arap olmadıklarını ifade etmektedir.

Haluk Levent Alevimi


26 Kasım 1968 tarihinde Adana'nın Yüreğir ilçesindeki Yamaçlı Mahallesi'nde doğmuştur. Dokuz kardeşin sekizincisi olan Haluk Levent, ailesinin Nusayri olduğunu fakat Arap olmadıklarını ifade etmektedir.

Haluk Levent üniversite mezunu mu?

Adana Atatürk Lisesi'nden mezun oldu. Sırasıyla Karadeniz Teknik Üniversitesi Orman Mühendisliği, Ankara Üniversitesi, Kastamonu Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Programcılığı, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü ve Ankara Üniversitesi Muhasebe bölümünde kısa zamanlar öğrencilik yaptı.

Haluk Levent'in arkadaşı sevgi kim?

Ece Yaşar'ın hayat verdiği, Haluk Levent'in başarı hikayesindeki yol arkadaşı ve güç kaynağı Sevgi.

Haluk Levent hiç evlendi mi?

Rock müzik sanatçısı Haluk Levent, daha önce boşanmaktan vazgeçtiği eşi Nesrin Yonarlar'dan tek celsede boşandı. Ünlü şarkıcı Haluk Levent 13 yıllık eşi Nesrin Yonarlar ile anlaşamadıkları gerekçesiyle tek celsede boşandı.


Haluk Levent eşinden neden ayrıldı?

Ahbap, müzisyen ve hayırsever Haluk Levent tarafından kurulan, dayanışmaya ve yardımlaşmaya dayalı bir sivil toplum kuruluşudur.

Ahbap ın sahibi kim?

Haluk Levent'in hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırma konusu olmaya devam ediyor. AHBAP adlı yardım derneğini kurduktan sonra birçok farklı alanda karşımıza çıkan Haluk Levent, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından AFAD işbirliği ile yaptığı yardımlar ile adından söz ettirdi.

Ahbap ın kurucusu kimdir?

Haluk Acil, bilinen adıyla Haluk Levent (d. 26 Kasım 1968, Adana), Türk rock şarkıcısı, hayırsever ve Ahbap Derneğinin kurucusu. Haluk Levent, 2023 yılında Time dergisinin Dünyanın En Etkili 100 Kişisi listesinde yer aldı.

Haluk Levent'in gerçek soyadı ne?

Piyade Alayı Komutanlığı Nizamiyesi'ne gelen Haluk Levent, çok heyecanlı olduğunu bildirerek, şunları söyledi: "Askerlik görevi, Akkuyu'da Nükleer Santral olmamasını istemek kadar, ormanların yanmamasını istemek kadar, işkencelerin olmamasını istemek karar kutsal bir görev. Çok heyecanlıyım.


Haluk Levent nerede askerlik yaptı?

Avukat Celal Ülgen de "Haluk Levent, her tür desteği şeffaflık ilkesine titiz bir şekilde uyarak yardım topluyor ve toplanan yardımları da hedefe ulaştırarak bunu bizlerle paylaşıyor.

Haluk Levent'in avukatı kim?

Yüreğir ilçemize bağlı Yamaçlı Mahallesi 1000 Soka.

Haluk Levent babasının adı nedir?

Toplumsal olaylara duyarlılığıyla ve yaptığı sosyal yardımlarla bilinen sanatçı Haluk Levent, bu kez sosyal medya üzerinden kendisi için yardım istedi. Levent, kollarında ve ayak diz kapaklarında egzama-sedef benzeri bir sorun olduğunu belirterek, "Vücuduma yayılmadan tedavisini yaptırmak istiyorum.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL