Fester Abdü Kardeşleri

Fester Abdü Kardeşleri Fester Abdü Kardeşleri

Fester Abdü Kardeşleri


Yılmaz, 1994 yılında Konya'da doğdu. Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Yılmaz, Türkiye Kano milli takımı lisanslı sporcusudur ve çeşitli kulüplerde yarışmalarda derece elde etmiştir. Deli Mi Ne? kanalı Yılmaz tarafından 11 Nisan 2017'de kuruldu.

Fester abdü aslen nereli?

Peki, "Deli Mi Ne?" hesabıyla tanınan Fester Abdü kimdir, nereli? Deli Mi Ne? YouTube kanalının kurucusu olan Abdü ya da gerçek adıyla Ali Abdüsselam Yılmaz, 1993 yılında Konya'da dünyaya geldi.

Deli Mi Ne nin gerçek adı ne?

'Deli Mi Ne' lakaplı sosyal medya fenomeni Fester Abdü (30) ile aşk yaşayan Soytürk, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Rabia Soytürk Deli Mi Ne sevgili mi?

Antalya'da yaşıyorum ve işim gücüm YouTube. Kanalımda sizleri eğlendirmeyi amaçlıyorum.


Deli Mi Ne şu an nerede?

Ali Abdüsselam Yılmaz ya da bilinen adıyla Fester Abdü , 1 Ocak 1994 tarihinde Adana'da dünyaya geldi. Çukurova Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu olan Yılmaz, Türkiye Kano milli takımı lisanslı sporcusudur ve çeşitli kulüplerde yarışmalarda derece elde etmiştir.

Fester Abdü ne mezunu?

YouTube'da 'Deli mi ne? adlı kanalıyla bilinen Fester Abdü, depremin etkilediği Hatay'da bir kişiyi enkazdan çıkardı. Yaptığı hareketle görenleri duygulandıran Abdüsselam Yılmaz, o anları sosyal medya hesabından da dakika dakika paylaştı.

Deli Mi Ne hatay?

' isimli sayfanın sahibi olan Ali Abdüsselam Yılmaz, 14 Haziran 2019'da Beşiktaş Vadafone Park'ta oynanan Liverpool-Chelsea maçında sahaya atlamıştı. Üzerinde İngilizce küfür yazılı bir tişörtle sahaya giren Youtuber, daha sonra güvenlik görevlileri tarafından dışarı çıkarılmıştı.

Deli Mi Ne neden hapse girdi?

aylık kazancın ortalama ₺120000 olduğu sonucu çıkıyo.


Deli Mi Ne aylık ne kadar kazanıyor?

Jawed Karim (d. 1 Ocak 1979), Bangladeş asıllı Doğu Almanya doğumlu Amerikalı bilgisayar bilimcisi ve internet girişimcisidir. Popüler video paylaşım sitesi YouTube'un kurucu ortağı ve siteye video yükleyen ilk kişidir.

YouTube sahibi kim ve nereli?

Kanal D'deki 'Veda Mektubu'nun 'Aslı'sı Rabia Soytürk Antalya'da yaşayan sevgilisi, YouTube fenomeni Fester Abdü'den bir ay önce ayrılmıştı. Ünlü oyuncu ayrılıkla ilgili konuştu.

Rabia Soytürk ve Fester Abdü ayrıldı mı?

Rabia Soytürk'ün meşhur olmadan önceki estetiksiz fotoğrafları ortaya çıktı. Zaman içinde yaptırdığı estetik operasyonlarla büyük bir değişim geçiren genç oyuncunun eski hali görenleri şaşkına çevirdi.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL