Yüsra Geyik Hayat Bilgisi

Yüsra Geyik Hayat Bilgisi Yüsra Geyik Hayat Bilgisi

Yüsra Geyik Hayat Bilgisi


21 Haziran 1990 doğumlu olan Yüsra Geyik'in ablası Kübra Geyik, birçok ünlü ismin stil danışmanlığını yapıyor. Aynı zamanda Kübra Geyik, oyuncu kardeşinin de stil danışmanlığını üstlenmiş.

Büşra Geyik nereli?

Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı.13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. Asıl popülerliğini ise Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı.

Büşra Geyik kaç yaşında?

Senaryoda Serenay Sarıkaya'nın kız kardeşi olarak yer alan Yüsra Geyik'in Serenay Sarıkaya'dan iki yaş büyük olması izleyenlerin dikkatinde kaçmadı.

Kübra Geyik kaç yaşında?

"Aile" dizisinde Yağmur'u canlandıran Yüsra Geyik, Samsun doğumlu oyuncudur.


Yüsra Geyik nasıl ünlü oldu?

Yüsra Geyik 15 yıl boyunca rol aldığı Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldığını ise ilk kez açıkladı. Genç isim ekipten biriyle arasının açıldığını dile getirdi. ''Arka Sokaklar'da çok sevdiğim biriyle aram açıldı,“Bu şekilde, bu duyguyla oynamak istemiyorum” dedim ve ayrılma kararı aldım.''

Yüsra Geyik ile Serenay Sarıkaya kardeş mi?

Habertürk ekranlarında yayınlanan Açık ve Net programı sunucusu Kübra Par hakkında en çok sorulan sorular arasında yer alıyor. Kübra Par biyografisi, hayatı araştırılıyor. Film yönetmeni Mahmut Fazıl Coşkun ile evlidir.

Aile dizisinin Yağmuru kim?

Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği Zeliş karakteriyle adını geniş kitlere duyuran Yüsra Geyik şimdilerde başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın paylaştığı Aile dizisinde Yağmur karakterine hayat veriyor.

Yüsra Geyik Diziden neden ayrıldı?

Kübra Parmaksızoğlu Coşkun (d. 24 Mart 1984, Erzincan) Türk sunucu ve köşe yazarıdır. Mahmut Fazıl Coşkun (Tarih yok.) 2013 yılından sonra Habertürk gazetesinde, 2017'den itibaren Habertürk televizyon kanalında yaptığı röportajlarla tanınır.


Yüsra Geyik kaç yaşında öldü?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun'da dünyaya geldi.

Yüsra Geyik boyu kaç cm?

Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. Asıl popülerliğini ise Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı.

Kübra var evli mi?

Ecem Öz kimdir? Arka Sokaklar dizisinde rol alan Ecem Öz, 2004 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. İlk dizi deneyimi olan Arka Sokaklar'da yeni Şule karakterini canlandıran Ecem Öz, reklamlarda da rol aldı.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL