Ediz Hun Hangi Dine Mensup

Ediz Hun Hangi Dine Mensup Ediz Hun Hangi Dine Mensup

Ediz Hun Hangi Dine Mensup


Ediz Hun, 1940 yılında İstanbul Cihangir'de Adnan – Neşvet çiftinin tek çocukları olarak Alman Hastanesi'nde dünyaya geldi. Çerkez olan babası makine mühendisi, rumeli (Macaristan) göçmeni olan annesi ise felsefe öğretmeniydi.

Ediz Hun Rum mu?

Babası Çerkes, annesi Rumeli göçmeni olan Ediz Hun İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Avusturya Lisesini bitirdi.

Ediz Hun hangi milletten?

Neşvet ve Adnan çiftinin tek evlatları olarak İstanbul Cihangir'de Alman Hastanesinde doğdu. 20 Kasım 1940 doğumlu olan Ediz Hun'un annesi Macaristan göçmeni olup felsefe öğretmenidir. Çerkez olan babasının mesleği ise makine mühendisidir. İstanbul'da Avusturalya orta okulunu bitirdi.

Ediz Hun kaç yaşında öldü?

Ediz Hun tam altmış üç yıldır Büyükada'da son derece yalın bir hayat yaşıyor.


Ediz Hun memleketi neresi?

“1960 yılından beri Büyükada'da oturuyoruz”

1970'li yılların başında annem bu arsayı almamı istedi. Bu arsayı aldık, 1973'te de bu ev bitti. 20 milyonluk İstanbul'da burası benim huzur yuvam. Burası essiz, sakin, çiçekler, tabiat, hayvanlar… Burada benim mikro bir dünyam var ve yaşamımı sürdürüyorum.”


Ediz Hunun evi nerede?

Norveç'te marin biyoloji ve çevre bilimleri eğitimi gören Hun, 19 yıl Marmara Üniversitesi'nin ardından son 2 yıldır da Bahçeşehir Üniversitesi'nde çevre bilimleri ve ekoloji üzerine ders veriyor.

Ediz Hun boyu kaç cm?

Ediz Hun ile eşi Berna Hun, 1973 yılında nikah masasına oturmuştu. Hostes olan eşi ile bir etkinlik vesilesi ile tanışan Ediz Hun, halen devam eden evliliğinden iki çocuk sahibi oldu.

Ediz Hun hangi adada yaşıyor?

Yeşilçam'ın yakışıklısı Ediz Hun'un evi müze oluyor. 79 yaşındaki usta sanatçı, bir röportajında 1960 yılında bu yana Büyükada'da yaşadığını söylemişti. İşte Ediz Hun'un o röportajından satır başları... "1960 yılından beri Büyükada'da oturuyoruz.


Ediz Hun hangi üniversitede hoca?

Ediz Hun, eşi Berna Hun ile nasıl tanıştı? - YouTube.

Ediz Hun kaç çocuğu var?

SEMA ÖZCAN KİMDİR? Okullu Yıldızın Ediz Hun'la Yaşadığı Fırtınalı Aşk Neden Bitti? - YouTube.

Berna Hun Ediz Hun nasıl tanıştı?

İstanbul'da Avusturya Lisesi orta okulunu bitirdi ve Atatürk Erkek Lisesi'nden mezun olduktan sonra dört sene Almanya'daki Würzburg Üniversitesi'ne Diş hekimliği tahsiline devam etti.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL