9 Oksidan Hangi Renklerde Kullanılır

9 Oksidan Hangi Renklerde Kullanılır 9 Oksidan Hangi Renklerde Kullanılır

9 Oksidan Hangi Renklerde Kullanılır


Saç rengini açmak ve 2-3 tona kadar daha aydınlık bir görünüm sağlamak istiyorsan %9'luk 30 volümlük oksidanlar sana yeterli olabilir. Bulabileceğin en yüksek oksidan oranı ise 40 volümdür. 40 volümlük oksidan %12'lik olarak bulunur ve koyu renkli saçların en açık tona kadar açılmasını sağlar.

9 luk oksidan ne işe yarar?

Oksidan: Beyaz saç tellerini kapatmak, saçı 1-2 ton açmak ve saçı aynı tona boyamak için uygun olur. 30 Vol Oksidan: Saçı 2-3 tona kadar açmak için uygun olur. 40 Vol. Oksidan: Saçı 3-4 ton açmak uygun olan aktivatör, röfle ve balyaj uygulamaları için de uygun olur.

Hangi boya hangi oksidan?

İstenen renk doğal renkten 2-3 renk daha açık ise yüzde 9'luk H2O2 ile açık renge boyama ( 30 volüm) ile işlemi gerçekleştirilmelidir.

Yüzde 9 luk oksidan kaç volüm?

eğer saçınız siyah renkten 1 veya 2 ton açıksa 20 volümlük oksidan kullanılır.


Siyah renge hangi oksidan kullanılır?

Seçtiğiniz boya rengi ile aynı oranda ana rengi, aynı oranda oksidanla karıştırınız. 60 ml boyanıza 60 ml ana renk boya karıştırmalı ve 100 ml oksidan eklemelisiniz. Igora boyayı yıkanmamış ve kuru saça uygulayınız. Karışımı saçınızda 35 ile 45 dakika arası bekletiniz.

9 oksidan kaç dakika bekletilir?

20 Vol. Oksidan: Saçtaki beyazları kapamak, saçı 1-2 ton açmak ve saçları aynı tona boyamak için tercih edilir. 30 Vol Oksidan: Saçları 2-3 tona kadar açmada kullanılır.

Beyazları kapatmak için hangi oksidan kullanılır?

-Koleston Markasının Önerdiğine Göre 8.0 Üzeri ve Özel Renklerde %9 (30 Vol) Oksidan Peroksit Kullanılması Gerekmektedir.

Küllü Kumral için hangi oksidan?

Saçınızı yıkarken sıcak su yerine soğuk ya da ılık su kullanarak saç boyasının renginin saçınıza daha iyi bir şekilde kilitlenmesini sağlayabilirsiniz. Sülfatsız şampuanlar, boyanın canlı renginin uzun süre saçınızda sabit kalmasına yardımcı olur.


Saç boyasının açık tutması için ne yapmak gerekir?

Koleston Tüp Boya 50 ml - 7.0 Kumral + 20 Vol Oksidan Peroksit.

7 numara boyaya hangi oksidan kullanılır?

Loreal Paris 9 Sarı Renk Excellence Creme Saç Boyası, (Loreal 9 Numara)

9 numara saç boyası ne renk?

20 volümlük %6 oksidasyon kremi saçlardaki beyazların kapatılıp saçların bir ton açılmasını sağlıyor. 30 volümlük %9 oksidasyon kremi saç boyalarıyla birlikte saça birkaç ton daha açık renk kazandırma amacıyla tercih ediliyor.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL