Herşey Dahil Düğün Paketleri

Herşey Dahil Düğün Paketleri Herşey Dahil Düğün Paketleri

Düğün paketi icinde neler var?

Yemek odası, yatak odası ve koltuk takımı düğün paketi sayesinde her eksiğinizi vakit kaybetmeden giderebilir, evlerinizde şık ve konforlu alanlar oluşturabilirsiniz.

Düğün paketi kaç TL?

Parçalı ödeme; alışveriş tutarının bir kısmını nakit, bir kısmını kartla yapabilirsiniz. Kefilsiz Senetsiz 36 Ay Taksit; Modalife mağazalarındaki ING Kredi Noktası'na gelin, kredinizi dilediğiniz zaman kullanın. Üstelik 36 ay vade seçeneği ile. Elden Taksit; ürünler borç bitimi teslim edilmektedir.

Istikbal'de düğün paketi var mı?

3'lü düğün paketi nedir? Üçlü düğün paketi, evin en önemli alanlarını tek seferde döşemenize yardımcı olan mobilyalardan oluşur. Yatak odası, oturma grubu ve yemek odası olmak üzere üç farklı ürün grubuna sahip olan paketler, tek seferde evlerinizin eksiklerini tamamlamanıza imkan tanır.


Modalife da elden taksit var mı?

Buzdolabı, Derin dondurucu, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Kurutma Makinesi, Kurutmalı Çamaşır Makinesi, seçili ankastre fırınlar, ev tipi klima ve 40'' üzeri televizyon ürünlerinin 4 tanesinin birlikte alımında, A32 A 550 B Televizyon veya SD 6061 Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge hediye olarak verilecektir.

3 lü düğün paketi nedir?

En uygun düğün paketleri 19.990 TL'den başlayan fiyatlarla sizin olabilir. Detaylı filtreleme yaparak bütçenize en uygun düğün paketinizi seçebilirsiniz.

En kaliteli mobilya markası hangisi?

Bellona, 1995 yılında Boydak Holding'in kurmuş olduğu mobilya markasıdır. Kardeş mobilya şirketleri İstikbal ve Mondi'dir.


Arçelik çeyiz paketinde neler var?

Ürün grubuna göre maksimum teslimat sürelerimiz; Döşemeli Ürün Grubu, 35 Gün. Panel Mobilya Ürün Grubu ve Baza - Başlık Ürünlerimiz, 45 Gün. Yatak Ürün Grubumuz, 21 Gün.

Modalife düğün paketi kaç para?

Evlilik paketleri yeni evlenecek olan ve düğün planları yapan çiftler ile aileleri tarafından oldukça sık tercih edilen, yeni bir ev kurmak için gerekli olan tüm beyaz eşya, mobilya ve gerekli ürünlerin bir araya getirildiği uygun fiyat avantajlarına sahip olan paketlerdir.

Gelin Paketi ne kadar?

Tüm Modalife mağazalarındaki ING Kredi Noktası'na gelin, kredinizi dilediğiniz zaman kullanın. Üstelik 24 ay vade seçeneği ile.

Bellona mı İstikbal mi?

Modalife Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tonga, "2022 ciro hedefimiz 1,5 milyar TL" diyor.

İstikbal koltuk takımı kaç günde teslim oluyor?

Siparişiniz, kredi kartı güvenlik onayı geldikten ya da ödeme kontrolünüz gerçekleştirildikten sonra en geç 3-7 iş günü içerisinde kargoya verilmekte ve kargo firması tarafından belirtmiş olduğunuz teslimat adresine teslim edilmektedir.

Düğün paketi nedir?

-Midi düğün paketinin içerisinde koltuk takımı, yemek odası ve yatak odası takımı bulunuyor. Altın ve metal görünümün farklı renk seçeneklerinde ki eşsiz uyumunu yakalayan Demre düğün paketi ile tarzını yansıtmak senin elinde.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL