Mobilya Düğün Paketi

Mobilya Düğün Paketi Mobilya Düğün Paketi

Düğün paketi mobilya ne kadar?

Bellona Düğün Paketi, farklı seçenekler içerir ve ihtiyaçlarınıza göre farklı seçenekler sunar. Hangi mobilyalara ihtiyacınız olduğunu belirleyerek, sizin için en uygun düğün paketi ürünlerini web sitemizden kolayca seçebilirsiniz.

Mobilya düğün paketi içinde neler var?

3'lü düğün paketi nedir? Üçlü düğün paketi, evin en önemli alanlarını tek seferde döşemenize yardımcı olan mobilyalardan oluşur. Yatak odası, oturma grubu ve yemek odası olmak üzere üç farklı ürün grubuna sahip olan paketler, tek seferde evlerinizin eksiklerini tamamlamanıza imkan tanır.

Bellona'da düğün paketi var mı?

Paket İçeriği: Roxy Koltuk Takımı ( 2 Üçlü Kanepe + 2 Berjer) Roxy Yatak Odası Takımı (5 Kapılı Gardırop + Makyaj Masası + Makyaj Aynası + 2 Komidin + 160'lık Baza + 160x200 Sleepy Baza + 160x200 Dreamwell Yatak )


3 lü düğün paketi nedir?

Evlilik paketleri yeni evlenecek olan ve düğün planları yapan çiftler ile aileleri tarafından oldukça sık tercih edilen, yeni bir ev kurmak için gerekli olan tüm beyaz eşya, mobilya ve gerekli ürünlerin bir araya getirildiği uygun fiyat avantajlarına sahip olan paketlerdir.

Istikbal düğün paketinde neler var?

En uygun düğün paketleri 19.990 TL'den başlayan fiyatlarla sizin olabilir. Detaylı filtreleme yaparak bütçenize en uygun düğün paketinizi seçebilirsiniz.

En kaliteli mobilya markası hangisi?

Parçalı ödeme; alışveriş tutarının bir kısmını nakit, bir kısmını kartla yapabilirsiniz. Kefilsiz Senetsiz 36 Ay Taksit; Modalife mağazalarındaki ING Kredi Noktası'na gelin, kredinizi dilediğiniz zaman kullanın. Üstelik 36 ay vade seçeneği ile. Elden Taksit; ürünler borç bitimi teslim edilmektedir.


Evlilik Paketi nedir?

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde, Bellona, İstikbal, Mondi, Hes Kablo, Boyteks, Form Sünger gibi lider markalar bulunmaktadır. Bellona Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş (Bellona) Erciyes Anadolu Holding'e bağlı bir grup şirketidir.

Modalife düğün paketi kaç para?

Bellona mağazalarından yapacağınız alışverişlerinizde Hızlı Finansman kullanın, 36 taksitle zamanı durdurun. Hızlı Finansman bayisi olan Bellona mağazalarından yapacağınız 100 bin TL'ye kadar tüm alışverişlerinizi 36 taksitle ödeyebilir, taksitlerinizi 3 ay erteleyebilirsiniz.

Modalife kaç taksit yapıyor?

Stokta Olan Ürünler İçin Teslim Süresi, 10-15 Gün.

Istikbal ve Bellona aynı mı?

Buzdolabı, Derin dondurucu, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Kurutma Makinesi, Kurutmalı Çamaşır Makinesi, seçili ankastre fırınlar, ev tipi klima ve 40'' üzeri televizyon ürünlerinin 4 tanesinin birlikte alımında, A32 A 550 B Televizyon veya SD 6061 Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge hediye olarak verilecektir.

Bellona kaç ay taksit yapıyor?

Birbirinden farklı ürünlerle hazırlanan paketlerin içeriğinde buzdolabı, ısıtıcı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ocak, fırın, derin dondurucu, klima, kurutma makinesi ve davlumbaz gibi eşyalar yer alır. Bunlara ek olarak, televizyon gibi küçük eşyaların da bulunduğu paketler vardır.

Bellona Mobilya kaç günde teslim?

Beyaz eşya seti düğün paketi içerisinde ihtiyaç duyulan tüm beyaz eşyaları içerisinde barındırır. Buzdolabı, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, bulaşık makinesi, derin dondurucu, klima, fırın, ocak ve aspiratör gibi ürünleri bulundurabilir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL