Arçelik Beyaz Eşya Düğün Paketi 2023

Arçelik Beyaz Eşya Düğün Paketi 2023 Arçelik Beyaz Eşya Düğün Paketi 2023

Beyaz eşya düğün paketi içinde neler var?

* Değişim kampanyası fiyatlarından yararlanmak için tüketicilerimizin eski ürünlerini teslim etme zorunluluğu bulunmaktadır. * Değişim kampanyasından faydalanıp eski ürününüzü teslim etmediğinizde, servis yeni ürünün teslimatını sağlamayacaktır. * Her eski ürün için sadece bir adet yeni ürün alabilmektesiniz.

Beko dörtlü çeyiz seti kaç para?

3'lü düğün paketi nedir? Üçlü düğün paketi, evin en önemli alanlarını tek seferde döşemenize yardımcı olan mobilyalardan oluşur. Yatak odası, oturma grubu ve yemek odası olmak üzere üç farklı ürün grubuna sahip olan paketler, tek seferde evlerinizin eksiklerini tamamlamanıza imkan tanır.

Düğün Paketi ne kadar?

BDDK tebliğine göre 12 taksit uygulamasına dahil olmayan ürünlerde en fazla 6 taksit uygulanacaktır.


Arçelik eski makineyi alıyor mu?

Çeyiz Hesabı Nedir? Evlenmek amacı ile asgari 3 yıl birikim yaparak evlilik öncesi gelir elde etmek ve en geç 27 yaşına kadar ilk evliliklerini yapmak koşulu ile devlet katkısına hak kazanılmasına imkân veren tasarruf hesabıdır.

3 lü düğün paketi nedir?

Standart bir Beko beyaz eşya seti içerisinde; buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi yer alır.

Arçelik beyaz eşya kaç taksit?

* Düğün paketi içinde hangi mobilyalar yer almaktadır? Yemek odası takımı (konsol, tv ünitesi, sandalye, masa, isteğe bağlı vitrin, orta sehpa), yatak odası takımı (kapaklı yada sürgülü gardırop, şifonyer, komodin, başlıklı karyola) ve koltuk takımı (üçlü kanepe, tekli koltuk) kombinasyonundan oluşmaktadır.


Ceyiz paketi nedir?

En uygun düğün paketleri 19.990 TL'den başlayan fiyatlarla sizin olabilir. Detaylı filtreleme yaparak bütçenize en uygun düğün paketinizi seçebilirsiniz.

Ceyiz seti neler var?

-Midi düğün paketinin içerisinde koltuk takımı, yemek odası ve yatak odası takımı bulunuyor. Altın ve metal görünümün farklı renk seçeneklerinde ki eşsiz uyumunu yakalayan Demre düğün paketi ile tarzını yansıtmak senin elinde.

Beko Çeyiz setinde neler var?

POLSAN'a Özel %25'e Varan İndirim Fırsatları!

Düğün paketi mobilya neler var?

Hızlı Finansman bayisi olan Arçelik satış noktalarında beyaz eşyadan televizyona, ankastre ürünlerden küçük ev aletlerine kadar tüm alışverişlerinizi kâr payı olmadan peşin fiyatına 15 taksitle ödeme fırsatını kaçırmayın.

Modalife düğün paketi kaç para?

*Peşin fiyatına 9 taksit kampanyası World üye iş yeri Arçelik mağazalarında 3 taksite +3 ek taksit, 4 taksite +5 taksit fırsatı sunulmaktadır.

Midi düğün paketi ne demek?

Bellona Düğün Paketi, farklı seçenekler içerir ve ihtiyaçlarınıza göre farklı seçenekler sunar. Hangi mobilyalara ihtiyacınız olduğunu belirleyerek, sizin için en uygun düğün paketi ürünlerini web sitemizden kolayca seçebilirsiniz.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL