Arçelik Düğün Paketi 2023

Arçelik Düğün Paketi 2023 Arçelik Düğün Paketi 2023

Beko dörtlü çeyiz seti kaç para?

Arçelik'ten 100. yıl beyaz eşya kampanyası

Yıl Kampanyası 1-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Seçili Buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutma makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi, solo fırın, ankastre fırın-ocak-davlumbazlı setler, 50” ve üzeri TV ürünlerinde geçerlidir.


Beyaz eşya düğün paketi içinde neler var?

Çeyiz paketi mutfak ürünleri genelde 4'lü çeyiz paket şeklinde bulunur. Çeyiz paketi olarak hazırlanan mutfak elektronik paketi içinde çay makinesi, tost makinesi, kahve makinesi ve mutfak robotu yer alır. Mutfak robotu el mikseri, rondo veya kapsamlı ürünlerden oluşabilir.

Arçelik kampanyası ne zaman bitiyor?

3'lü düğün paketi nedir? Üçlü düğün paketi, evin en önemli alanlarını tek seferde döşemenize yardımcı olan mobilyalardan oluşur. Yatak odası, oturma grubu ve yemek odası olmak üzere üç farklı ürün grubuna sahip olan paketler, tek seferde evlerinizin eksiklerini tamamlamanıza imkan tanır.


Çeyiz paketi ne?

BDDK tebliğine göre 12 taksit uygulamasına dahil olmayan ürünlerde en fazla 6 taksit uygulanacaktır.

3 lü düğün paketi nedir?

* Düğün paketi içinde hangi mobilyalar yer almaktadır? Yemek odası takımı (konsol, tv ünitesi, sandalye, masa, isteğe bağlı vitrin, orta sehpa), yatak odası takımı (kapaklı yada sürgülü gardırop, şifonyer, komodin, başlıklı karyola) ve koltuk takımı (üçlü kanepe, tekli koltuk) kombinasyonundan oluşmaktadır.

Ceyiz seti neler var?

POLSAN'a Özel %25'e Varan İndirim Fırsatları!


Düğün paketi kaç TL?

*Peşin fiyatına 9 taksit kampanyası World üye iş yeri Arçelik mağazalarında 3 taksite +3 ek taksit, 4 taksite +5 taksit fırsatı sunulmaktadır.

Arçelik beyaz eşya kaç taksit?

Hızlı Finansman bayisi olan Arçelik satış noktalarında beyaz eşyadan televizyona, ankastre ürünlerden küçük ev aletlerine kadar tüm alışverişlerinizi kâr payı olmadan peşin fiyatına 15 taksitle ödeme fırsatını kaçırmayın.

Mobilya düğün paketinde neler var?

En uygun düğün paketleri 19.990 TL'den başlayan fiyatlarla sizin olabilir. Detaylı filtreleme yaparak bütçenize en uygun düğün paketinizi seçebilirsiniz.

Arçelik polis indirimi ne kadar?

Evlilik tarihinden itibaren altı ay içerisinde uluslararası aile cüzdanı ve ilk evliliği olduğuna dair ilçe nüfus müdürlüklerinden alacağı belge ile çeyiz hesabının bulunduğu Şubemize başvurur. Banka, yapılan başvuruları takip eden ayın ilk on işgünü içerisinde Bakanlığa iletir.

Arçelik peşin fiyatına kaç taksit yapıyor?

Bellona Düğün Paketi, farklı seçenekler içerir ve ihtiyaçlarınıza göre farklı seçenekler sunar. Hangi mobilyalara ihtiyacınız olduğunu belirleyerek, sizin için en uygun düğün paketi ürünlerini web sitemizden kolayca seçebilirsiniz.

Arçelik peşin fiyatına kaç taksit?

Parçalı ödeme; alışveriş tutarının bir kısmını nakit, bir kısmını kartla yapabilirsiniz. Kefilsiz Senetsiz 36 Ay Taksit; Modalife mağazalarındaki ING Kredi Noktası'na gelin, kredinizi dilediğiniz zaman kullanın. Üstelik 36 ay vade seçeneği ile. Elden Taksit; ürünler borç bitimi teslim edilmektedir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL