Düğün Mobilya Paketleri

Düğün Mobilya Paketleri Düğün Mobilya Paketleri

Düğün paketi mobilya ne kadar?

3'lü düğün paketi nedir? Üçlü düğün paketi, evin en önemli alanlarını tek seferde döşemenize yardımcı olan mobilyalardan oluşur. Yatak odası, oturma grubu ve yemek odası olmak üzere üç farklı ürün grubuna sahip olan paketler, tek seferde evlerinizin eksiklerini tamamlamanıza imkan tanır.

Düğün paketi mobilya neler var?

Paket İçeriği: Roxy Koltuk Takımı ( 2 Üçlü Kanepe + 2 Berjer) Roxy Yatak Odası Takımı (5 Kapılı Gardırop + Makyaj Masası + Makyaj Aynası + 2 Komidin + 160'lık Baza + 160x200 Sleepy Baza + 160x200 Dreamwell Yatak )

3 lü düğün paketi nedir?

Yemek odası, yatak odası ve koltuk takımı düğün paketi sayesinde her eksiğinizi vakit kaybetmeden giderebilir, evlerinizde şık ve konforlu alanlar oluşturabilirsiniz.


Istikbal düğün paketinde neler var?

İstikbal Düğün Paketi – 2023

Yemek odası, yatak odası ya da oturma odası için uygun fiyatlarla bir araya getirilen paketler, yeni evlenen çiftlerin ihtiyaçlarını kısa süre içinde karşılamasına yardımcı olur.


Istikbal'de düğün paketi var mı?

Evlilik paketleri yeni evlenecek olan ve düğün planları yapan çiftler ile aileleri tarafından oldukça sık tercih edilen, yeni bir ev kurmak için gerekli olan tüm beyaz eşya, mobilya ve gerekli ürünlerin bir araya getirildiği uygun fiyat avantajlarına sahip olan paketlerdir.

Istikbal düğün paketi var mı?

En uygun düğün paketleri 19.990 TL'den başlayan fiyatlarla sizin olabilir. Detaylı filtreleme yaparak bütçenize en uygun düğün paketinizi seçebilirsiniz.


En kaliteli mobilya markası hangisi?

Buzdolabı, Derin dondurucu, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Kurutma Makinesi, Kurutmalı Çamaşır Makinesi, seçili ankastre fırınlar, ev tipi klima ve 40'' üzeri televizyon ürünlerinin 4 tanesinin birlikte alımında, A32 A 550 B Televizyon veya SD 6061 Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge hediye olarak verilecektir.

Evlilik Paketi nedir?

Birbirinden farklı ürünlerle hazırlanan paketlerin içeriğinde buzdolabı, ısıtıcı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, ocak, fırın, derin dondurucu, klima, kurutma makinesi ve davlumbaz gibi eşyalar yer alır. Bunlara ek olarak, televizyon gibi küçük eşyaların da bulunduğu paketler vardır.

Modalife düğün paketi kaç para?

Parçalı ödeme; alışveriş tutarının bir kısmını nakit, bir kısmını kartla yapabilirsiniz. Kefilsiz Senetsiz 36 Ay Taksit; Modalife mağazalarındaki ING Kredi Noktası'na gelin, kredinizi dilediğiniz zaman kullanın. Üstelik 36 ay vade seçeneği ile. Elden Taksit; ürünler borç bitimi teslim edilmektedir.

Arçelik çeyiz paketinde neler var?

Bellona, 1995 yılında Boydak Holding'in kurmuş olduğu mobilya markasıdır. Kardeş mobilya şirketleri İstikbal ve Mondi'dir.

Beyaz eşya düğün paketi neler var?

İlk alışverişten sonra verilen hediye çeki, hediye çekini veren Bambi Yatak mağazasında, 31 Aralık 2023 tarihine kadar, tüm ürünlerde kullanılabilir. Değişim Kampanyası kapsamında verilen hediye çeki, belirtilen süre içinde tek seferde kullanılmalıdır.

Modalife kaç taksit yapıyor?

Ürün grubuna göre maksimum teslimat sürelerimiz; Döşemeli Ürün Grubu, 35 Gün. Panel Mobilya Ürün Grubu ve Baza - Başlık Ürünlerimiz, 45 Gün. Yatak Ürün Grubumuz, 21 Gün.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL