Düğün Paketi Konya

Düğün Paketi Konya Düğün Paketi Konya

Düğün paketi kaç TL?

En uygun düğün paketleri 19.990 TL'den başlayan fiyatlarla sizin olabilir. Detaylı filtreleme yaparak bütçenize en uygun düğün paketinizi seçebilirsiniz.

3 lü düğün paketi nedir?

Düğün paketleri ile mutfakta gerekli olan küçük elektronik eşyalar, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, fırın, set üstü ocak gibi beyaz eşyaların yanı sıra, yatak odası takımı, koltuk takımı, bebek takımı, halı ve perde gibi bir evin ne tür eşyaya ihtiyacı varsa bu paketin içinde mevcuttur.

Modalife düğün paketi kaç para?

Bellona Düğün Paketi, farklı seçenekler içerir ve ihtiyaçlarınıza göre farklı seçenekler sunar. Hangi mobilyalara ihtiyacınız olduğunu belirleyerek, sizin için en uygun düğün paketi ürünlerini web sitemizden kolayca seçebilirsiniz.


Düğün paketinin içinde neler var?

-Midi düğün paketinin içerisinde koltuk takımı, yemek odası ve yatak odası takımı bulunuyor. Altın ve metal görünümün farklı renk seçeneklerinde ki eşsiz uyumunu yakalayan Demre düğün paketi ile tarzını yansıtmak senin elinde.

Bellona düğün paketi var mı?

Buzdolabı, Derin dondurucu, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Kurutma Makinesi, Kurutmalı Çamaşır Makinesi, seçili ankastre fırınlar, ev tipi klima ve 40'' üzeri televizyon ürünlerinin 4 tanesinin birlikte alımında, A32 A 550 B Televizyon veya SD 6061 Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge hediye olarak verilecektir.

Midi düğün paketi ne demek?

Parçalı ödeme; alışveriş tutarının bir kısmını nakit, bir kısmını kartla yapabilirsiniz. Kefilsiz Senetsiz 36 Ay Taksit; Modalife mağazalarındaki ING Kredi Noktası'na gelin, kredinizi dilediğiniz zaman kullanın. Üstelik 36 ay vade seçeneği ile. Elden Taksit; ürünler borç bitimi teslim edilmektedir.


En kaliteli mobilya markası hangisi?

Parçalı ödeme; alışveriş tutarının bir kısmını nakit, bir kısmını kartla yapabilirsiniz. Kefilsiz Senetsiz 36 Ay Taksit; Modalife mağazalarındaki ING Kredi Noktası'na gelin, kredinizi dilediğiniz zaman kullanın. Üstelik 36 ay vade seçeneği ile. Elden Taksit; ürünler borç bitimi teslim edilmektedir.

Arçelik çeyiz paketinde neler var?

Beyaz eşya düğün paketi evlilik hayatına başlayacak olan çiftlerin temel ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanan bir pakettir. Bu paket içinde çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın ya da ocak gibi temel beyaz eşyalar bulunur.

Modalife kaç taksit yapıyor?

Çeyiz desteği, hak sahibinin en son aldığı yetim aylığına göre hesaplanıyor. Son alınan aylık 12 ya da 24 ile çarpılarak toplam destek miktarı belirleniyor. Eğer yetim aylığı emekli sandığından alınıyorsa aylık maaşın 12 katı kadar çeyiz parası alınır.

Modalife elden taksit var mı?

Oturma Grubu Nedir? Ev dekorasyonunda iki farklı kategoriden oluşan diğer bir unsur ise oturma gruplarıdır. Oturma Grupları genel olarak 4 parçadan oluşan ürünlerdir. Bunlar; 2 adet çift kişilik ya da 2 adet tek kişilik koltuktan oluşur.

Gelin Paketi ne kadar?

Paket İçeriği: Roxy Koltuk Takımı ( 2 Üçlü Kanepe + 2 Berjer) Roxy Yatak Odası Takımı (5 Kapılı Gardırop + Makyaj Masası + Makyaj Aynası + 2 Komidin + 160'lık Baza + 160x200 Sleepy Baza + 160x200 Dreamwell Yatak )

Modalife ın sahibi kim?

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde, Bellona, İstikbal, Mondi, Hes Kablo, Boyteks, Form Sünger gibi lider markalar bulunmaktadır. Bellona Mobilya Sanayi ve Ticaret A.Ş (Bellona) Erciyes Anadolu Holding'e bağlı bir grup şirketidir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL