Altus Beyaz Eşya Düğün Paketi

Altus Beyaz Eşya Düğün Paketi Altus Beyaz Eşya Düğün Paketi

Beyaz eşya düğün paketi içinde neler var?

Arçelik A.Ş., Arçelik, Beko, Altus, Elektra Bregenz, Bloomberg, Arctic, Leisure, Flavel ve Tirolia markaları ile yerel ve uluslararası pazarlarda tüm tüketici segmentlerine hitap edecek bir ürün gamına sahiptir.

Düğün Paketi ne kadar?

Buzdolabı, Derin dondurucu, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Kurutma Makinesi, Kurutmalı Çamaşır Makinesi, seçili ankastre fırınlar, ev tipi klima ve 40'' üzeri televizyon ürünlerinin 4 tanesinin birlikte alımında, A32 A 550 B Televizyon veya SD 6061 Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge hediye olarak verilecektir.

Altus marka hangi firmaya ait?

3'lü düğün paketi nedir? Üçlü düğün paketi, evin en önemli alanlarını tek seferde döşemenize yardımcı olan mobilyalardan oluşur. Yatak odası, oturma grubu ve yemek odası olmak üzere üç farklı ürün grubuna sahip olan paketler, tek seferde evlerinizin eksiklerini tamamlamanıza imkan tanır.


Arçelik çeyiz paketinde neler var?

Çeyiz Hesabı Nedir? Evlenmek amacı ile asgari 3 yıl birikim yaparak evlilik öncesi gelir elde etmek ve en geç 27 yaşına kadar ilk evliliklerini yapmak koşulu ile devlet katkısına hak kazanılmasına imkân veren tasarruf hesabıdır.

3 lü düğün paketi nedir?

* Düğün paketi içinde hangi mobilyalar yer almaktadır? Yemek odası takımı (konsol, tv ünitesi, sandalye, masa, isteğe bağlı vitrin, orta sehpa), yatak odası takımı (kapaklı yada sürgülü gardırop, şifonyer, komodin, başlıklı karyola) ve koltuk takımı (üçlü kanepe, tekli koltuk) kombinasyonundan oluşmaktadır.

Ceyiz paketi nedir?

En uygun düğün paketleri 19.990 TL'den başlayan fiyatlarla sizin olabilir. Detaylı filtreleme yaparak bütçenize en uygun düğün paketinizi seçebilirsiniz.


Mobilya düğün paketi içinde neler var?

-Midi düğün paketinin içerisinde koltuk takımı, yemek odası ve yatak odası takımı bulunuyor. Altın ve metal görünümün farklı renk seçeneklerinde ki eşsiz uyumunu yakalayan Demre düğün paketi ile tarzını yansıtmak senin elinde.

Modalife düğün paketi kaç para?

Arçelik A.Ş., Arçelik, Beko, Altus, Elektra Bregenz, Bloomberg, Arctic, Leisure, Flavel ve Tirolia markaları ile yerel ve uluslararası pazarlarda tüm tüketici segmentlerine hitap edecek bir ürün gamına sahiptir.

Midi düğün paketi ne demek?

altus arçelik'in alt markası olup ürün kalite ve ürün fonksiyonları daha mütevazi bir formdadır. aslında tam olarak fiyat/performans olarak görülebilir. ancak genelde altus'un görünümü çok şık değildir ve daha uygun fiyatlı malzeme kullanılmıştır.

Arçelik ve Altus aynı mı?

Altus, 1998 yılından beri Türkiye'nin en köklü beyaz eşya üretici markası olan Arçelik A.Ş.'nin markalarından biridir. Türkiye haricinde, Romanya ve Rusya'da da bulunan tesisleriyle toplamda 11 üretim tesisine sahiptir. Sektörde adından oldukça söz ettiren geniş bir ürün gamına sahiptir.

Altus Arçelik yan ürünü mü?

POLSAN'a Özel %25'e Varan İndirim Fırsatları!

Altus Türk malı mı?

Bellona Düğün Paketi, farklı seçenekler içerir ve ihtiyaçlarınıza göre farklı seçenekler sunar. Hangi mobilyalara ihtiyacınız olduğunu belirleyerek, sizin için en uygun düğün paketi ürünlerini web sitemizden kolayca seçebilirsiniz.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL