Modalife Düğün Paketi En Ucuz

Modalife Düğün Paketi En Ucuz Modalife Düğün Paketi En Ucuz

Modalife düğün paketi kaç TL?

Evlilik Hazırlığınızda bütün ihtiyacınıza cevap verecek full düğün paketlerine Modalife Mobilya kalitesiyle sahip olabilirsiniz. Üçlü düğün paketi olarak da bilinen full düğün paketlerimiz koltuk takımı, yemek odası takımı ve yatak odası takımından oluşmaktadır.

Modalife düğün paketinde neler var?

3'lü düğün paketi nedir? Üçlü düğün paketi, evin en önemli alanlarını tek seferde döşemenize yardımcı olan mobilyalardan oluşur. Yatak odası, oturma grubu ve yemek odası olmak üzere üç farklı ürün grubuna sahip olan paketler, tek seferde evlerinizin eksiklerini tamamlamanıza imkan tanır.

3 lü düğün paketi nedir?

Parçalı ödeme; alışveriş tutarının bir kısmını nakit, bir kısmını kartla yapabilirsiniz. Kefilsiz Senetsiz 36 Ay Taksit; Modalife mağazalarındaki ING Kredi Noktası'na gelin, kredinizi dilediğiniz zaman kullanın. Üstelik 36 ay vade seçeneği ile. Elden Taksit; ürünler borç bitimi teslim edilmektedir.


Modalife da elden taksit var mı?

* Düğün paketi içinde hangi mobilyalar yer almaktadır? Yemek odası takımı (konsol, tv ünitesi, sandalye, masa, isteğe bağlı vitrin, orta sehpa), yatak odası takımı (kapaklı yada sürgülü gardırop, şifonyer, komodin, başlıklı karyola) ve koltuk takımı (üçlü kanepe, tekli koltuk) kombinasyonundan oluşmaktadır.

Modalife ın sahibi kim?

Siparişiniz, kredi kartı güvenlik onayı geldikten ya da ödeme kontrolünüz gerçekleştirildikten sonra en geç 3-7 iş günü içerisinde kargoya verilmekte ve kargo firması tarafından belirtmiş olduğunuz teslimat adresine teslim edilmektedir.

Mobilya düğün paketi içinde neler var?

Bellona Düğün Paketi, farklı seçenekler içerir ve ihtiyaçlarınıza göre farklı seçenekler sunar. Hangi mobilyalara ihtiyacınız olduğunu belirleyerek, sizin için en uygun düğün paketi ürünlerini web sitemizden kolayca seçebilirsiniz.


Düğün paketi kaç TL?

Çeyiz setlerinde; tencere, tava, cezve, çaydanlık gibi farklı türdeki ürünler bir arada bulunur. Mutfak setlerinde kahve makinesi, mutfak robotu, blender seti, çay makinesi, tost makinesi, kettle, rondo gibi elektronik küçük ev aletleri de yer alır.

Modalife yatak odası kaç lira?

Tüm Modalife mağazalarındaki ING Kredi Noktası'na gelin, kredinizi dilediğiniz zaman kullanın. Üstelik 24 ay vade seçeneği ile.

Modalife kaç günde gelir?

Kefilsiz Senetsiz 36 Ay Taksit; Modalife mağazalarındaki ING Kredi Noktası'na gelin, kredinizi dilediğiniz zaman kullanın. Üstelik 36 ay vade seçeneği ile. Elden Taksit; ürünler borç bitimi teslim edilmektedir.

Bellona düğün paketi var mı?

kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 01 Ocak 2023 Beyaz Eşya, Mobilya ve Dekorasyon Harcamalarınıza İlave 3 Taksit!

En kaliteli mobilya markası hangisi?

Modalife, Ankara merkezli bir mobilya markasıdır. 1990'lı yıllarda kurulan şirket, 2020 yılı itibarıyla 140'tan fazla şubeye sahiptir. Şirket, üretimini Kırıkkale'de gerçekleştirmektedir.

Çeyiz paketi içinde ne var?

Modalife - Pazar demek uykunun tadını çıkarmak demek...... | Facebook.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL