Düğün Paketi Bellona

Düğün Paketi Bellona Düğün Paketi Bellona

Bellona düğün paketi var mı?

3'lü düğün paketi nedir? Üçlü düğün paketi, evin en önemli alanlarını tek seferde döşemenize yardımcı olan mobilyalardan oluşur. Yatak odası, oturma grubu ve yemek odası olmak üzere üç farklı ürün grubuna sahip olan paketler, tek seferde evlerinizin eksiklerini tamamlamanıza imkan tanır.

Düğün paketi kaç TL?

* Düğün paketi içinde hangi mobilyalar yer almaktadır? Yemek odası takımı (konsol, tv ünitesi, sandalye, masa, isteğe bağlı vitrin, orta sehpa), yatak odası takımı (kapaklı yada sürgülü gardırop, şifonyer, komodin, başlıklı karyola) ve koltuk takımı (üçlü kanepe, tekli koltuk) kombinasyonundan oluşmaktadır.

3 lü düğün paketi nedir?

Paket İçeriği: Roxy Koltuk Takımı ( 2 Üçlü Kanepe + 2 Berjer) Roxy Yatak Odası Takımı (5 Kapılı Gardırop + Makyaj Masası + Makyaj Aynası + 2 Komidin + 160'lık Baza + 160x200 Sleepy Baza + 160x200 Dreamwell Yatak )


Düğün paketinin içinde neler var?

Bellona, 1995 yılında Boydak Holding'in kurmuş olduğu mobilya markasıdır. Kardeş mobilya şirketleri İstikbal ve Mondi'dir.

Istikbal düğün paketinde neler var?

Buzdolabı, Derin dondurucu, Bulaşık Makinesi, Çamaşır Makinesi, Kurutma Makinesi, Kurutmalı Çamaşır Makinesi, seçili ankastre fırınlar, ev tipi klima ve 40'' üzeri televizyon ürünlerinin 4 tanesinin birlikte alımında, A32 A 550 B Televizyon veya SD 6061 Kablosuz Şarjlı Dik Süpürge hediye olarak verilecektir.

Bellona mı istikbal mi?

En uygun düğün paketleri 19.990 TL'den başlayan fiyatlarla sizin olabilir. Detaylı filtreleme yaparak bütçenize en uygun düğün paketinizi seçebilirsiniz.


Arçelik çeyiz paketinde neler var?

-Midi düğün paketinin içerisinde koltuk takımı, yemek odası ve yatak odası takımı bulunuyor. Altın ve metal görünümün farklı renk seçeneklerinde ki eşsiz uyumunu yakalayan Demre düğün paketi ile tarzını yansıtmak senin elinde.

Modalife düğün paketi kaç para?

Parçalı ödeme; alışveriş tutarının bir kısmını nakit, bir kısmını kartla yapabilirsiniz. Kefilsiz Senetsiz 36 Ay Taksit; Modalife mağazalarındaki ING Kredi Noktası'na gelin, kredinizi dilediğiniz zaman kullanın. Üstelik 36 ay vade seçeneği ile. Elden Taksit; ürünler borç bitimi teslim edilmektedir.

Midi düğün paketi ne demek?

Beyaz eşya düğün paketi evlilik hayatına başlayacak olan çiftlerin temel ihtiyaçlarını karşılamak için hazırlanan bir pakettir. Bu paket içinde çamaşır makinesi, buzdolabı, bulaşık makinesi, fırın ya da ocak gibi temel beyaz eşyalar bulunur.

En kaliteli mobilya markası hangisi?

Çeyiz desteği, hak sahibinin en son aldığı yetim aylığına göre hesaplanıyor. Son alınan aylık 12 ya da 24 ile çarpılarak toplam destek miktarı belirleniyor. Eğer yetim aylığı emekli sandığından alınıyorsa aylık maaşın 12 katı kadar çeyiz parası alınır.

Modalife kaç taksit yapıyor?

Sedir, set ya da sofa, eski Türk evlerinde duvarla bitişik, genellikle tahtadan, sabit, yerden yüksek bir oturma eşyasıdır.

Beyaz eşya düğün paketi nedir?

İlk alışverişten sonra verilen hediye çeki, hediye çekini veren Bambi Yatak mağazasında, 31 Aralık 2023 tarihine kadar, tüm ürünlerde kullanılabilir. Değişim Kampanyası kapsamında verilen hediye çeki, belirtilen süre içinde tek seferde kullanılmalıdır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL