Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Ne Zaman

Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Ne Zaman Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Ne Zaman, Kızıl Goncalar yeni bölüm hangi gün?, Kızıl Goncalar dizisi bitti mi?, Kızıl Goncalar 11 bölüm ne zaman?, Kızıl Goncalar 9 bölüm ne zaman yayınlanacak?, Kızıl Goncalar neden yayınlanmıyor?

Kızıl Goncalar yeni bölüm hangi gün?

Pazartesi 20.00 - Yeni Bölüm

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen "evlat" söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.


Kızıl Goncalar dizisi bitti mi?

Çiçeği burnunda dizi için final kararı geldi.

Kızıl Goncalar 11 bölüm ne zaman?

Sadi'nin Levent ile ailesini de davet ettiği ve Cüneyd'i köşeye sıkıştıracağı iftar ise büyük sırların açığa çıkmasıyla sonuçlanacaktır. Now TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kızıl Goncalar dizisinin yeni bölümü 18 Mart Pazartesi akşamı saat 20.00'da!


Kızıl Goncalar 9 bölüm ne zaman yayınlanacak?

Now TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar 9. bölümü ile Pazartesi günü ekranlara geliyor.

Kızıl Goncalar neden yayınlanmıyor?

Seküler ve muhafazakâr hayatların anlatıldığı Kızıl Goncalar dizisinin üçüncü bölümü, RTÜK'ün “toplumun milli ve manevi değerlerine aykırılıklar” bulunduğu gerekçesiyle iki kez program durdurma cezası vermesi nedeniyle bu akşam (8 Ocak) yayınlamayacak.

Kızıl Goncalar yayınlanacak mı?

Kızıl Goncalar, Gold Film imzalı, ilk bölümü 18 Aralık 2023 tarihinde yayımlanan, yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli'nin üstlendiği, senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldığı, dram türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer almaktadır.

Kızıl Goncalar dizisine ne oldu?

Haber Merkezi. RTÜK, başrollerini Özgü Namal ve Özcan Deniz'in paylaştığı Kızıl Goncalar dizisine bazı sahnelerde toplumun milli ve manevi değerlerine aykırılıklar bulunduğu gerekçesiyle FOX TV'ye yüzde üç idari para cezası ve iki kez program durdurma yaptırımı uygulandı.

Kızıl Goncalar Kaç Bölüm Yayınlandı?

NOW. Dizi İzle - Kızıl Goncalar.

Kızıl Goncalar nereden izlenir?

Yönetmen koltuğunda Ömür Atay'ın oturduğu, senaryosunu Necati Şahin'in kaleme aldığı 'Kızıl Goncalar', 18 Aralık Pazartesi ve her pazartesi saat 20.00'de!

Kızıl goncalar saat kaçta?

Değindiği konular bakımından dizi birçok kesimi rahatsız etse de konuyu ve yaklaşımı doğru bulan kesimlerde mevcut. Dizinin yayınlanan iki bölümünün ardından RTÜK'e birçok şikayet gittiği ve bunun üzerine RTÜK'ün dizi için yayın durdurma kararı verdiği öğrenildi.

Kızıl Goncalar dizisi neden bitti?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun şikayet başvurusu yaptığı programı inceleyen RTÜK, programdaki, "hakarete varan çirkin sözler ile kişi ya da kurumları eleştiri sınırları ötesinde aşağılayan açıklamalar" nedeniyle yayıncı kanala üst sınırdan idari para cezası uyguladı.

Kızıl Goncalar neden ceza aldi?

FOX TV'nin sevilen dizisi Kızıl Goncalar tekrarı 1 Şubat 2024 tarihinde 00.00 saatinden yayınlanacak.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL