Bmsch hangi pazarda?

Bmsch hangi pazarda? Bmsch hangi pazarda?, Halka arz edilen Şirket payları 08/06/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 4,87 TL/pay baz fiyat, "BMSCH.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Bmstl Hisse hangi pazarda?

Halka arz edilen Şirket payları 27/04/2022 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 17,50 TL/pay baz fiyat, "BMSTL.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 1.000.000 TL olarak belirlenmiştir.

BMSCH hangi sektörde?

(BMSCH) Şirket Bilgileri. Şirket; çelik hasır, çit hasır, soğuk çekilmiş çubuk ve soğuk çekilmiş kangal gibi hedef mamullerin imalat ve satışı ile inşaat demiri ve malzemesi alım – satımı işleri yapmak konularında faaliyet göstermektedir.

Bmstl hangi sektör?

(BMSTL) Şirket Bilgileri. Şirket çelik halat ve çelik tel imalatı gerçekleştiriyor.


BMSCH hisse sahibi kimdir?

firmasında ''Kurucu Ortak'' ve “Yönetim Kurulu Başkanı” olan Ahmet Rauf Mollaoğlu, 2004 yılında da BMS Çelik Hasır San Tic. A.Ş. ' de yine ''Kurucu Ortak'' ve “Yönetim Kurulu Başkanı” olarak göreve gelmiştir.

BMSTL ne zaman bölünecek?

BMSTL ne zaman bölünecek? BMSTL bedelsiz pay alma hak kullanım tarihi ve bölünme tarihi 23 Ekim 2023 olacaktır.

BMSTL ne üretir?

(BMSTL) Şirket Bilgileri. Şirket çelik halat ve çelik tel imalatı gerçekleştiriyor.

Bmstl sahibi kim?

Mustafa Zontur, grup şirketlerinin kurucusu olan babası merhum Hasan Zontur ile birlikte 1968 yılında Sabah Demir Çelik firmasında iş hayatına adım atmıştır.


BMSCH en yüksek kaçı gördü?

– İşbir Holding (ISBIR) 3 Mayıs'ta pay başına net 0,63 TL temettü dağıtacak ve ödemeler nakit olarak 5 Mayıs'ta hesaplarda olacak. – BMS Çelik (BMSCH) 3 Mayıs'ta pay başına net 0,28 TL temettü dağıtacak ve ödemeler nakit olarak 5 Mayıs'ta hesaplarda olacak.

BMSCH temettü 2023 ne zaman?

2012 yılında üretim faaliyetlerine başlayan Şirket düşük ve yüksek karbonlu kaplamalı veya kaplaması/ tel üretiminde bulunmakladır.

BMS TL ne üretiyor?

Temelleri 1968 yılına dayanan BMS TEL, Kocaeli Dilovası Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde 20.000 m2 alan üzerinde Galvanizli Çelik Tel üretim tesisi yatırımı yaparak sanayiciliğe adım atmış ve üretim faaliyetlerine başlamıştır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL