BMSCH sahibi kimdir?

BMSCH sahibi kimdir? BMSCH sahibi kimdir?, firmasında ''Kurucu Ortak'' ve “Yönetim Kurulu Başkanı” olan Ahmet Rauf Mollaoğlu, 2004 yılında da BMS Çelik Hasır San Tic. A.Ş. ' de yine ''Kurucu Ortak'' ve “Yönetim Kurulu Başkanı” olarak göreve gelmiştir.

Ali Zontur kimdir?

Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik Bölümü'nden (%100 YÖK Bursu ile) mezun oldu. derneğin dış ikişkiler komitesinde aktif görevini sürdürmektedir. Gitar ve piyano meraklısı olmasının yanında ileri seviye İngilizce bilen ZONTUR evli ve 2 çocuk babasıdır.

BMS Çelik Hasır hisse kimin?

Türkiye'nin ilk ve en yüksek kapasiteli Çelik Hasır fabrikası 1971 yılında Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulmuştur.

Bmsch nerede üretiliyor?

BMS Çelik Hasır Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Şirket'in ana faaliyet konusu, çelik hasır, soğuk çekilmiş çubuk demir, yüksek karbonlu çelik tel, soğuk çekilmiş kangal, galvanizli tel, örgü teli fens teli, etriye, çiroz ve hazır demir mamüllerinin imalatı ve ticaretini gerçekleştirmektir.



Bmsch ne üretiyor?

Mustafa ZONTUR

Yön.Kur.Bşk. Mustafa Zontur, 1977 yılında Karabük TED Koleji'nden mezun olmuştur. Mustafa Zontur, grup şirketlerinin kurucusu olan babası merhum Hasan Zontur ile birlikte 1968 yılında Sabah Demir Çelik firmasında iş hayatına adım atmıştır.


BMS Grup kimin?

21-22 Nisan 2022 tarihlerinde talep toplanan BMS Birleşik Metal Sanayi ve Ticaret AŞ paylarının halka arzında 1 TL nominal değerli pay fiyatı 17,50 TL olarak belirlendi. Garanti Yatırım'dan KAP'a yapılan açıkmaya göre, halka arz büyüklüğü 190 miloyn 312,5 bin TL oldu.

BMS TL kaç liradan halka arz oldu?

BMS Çelik Hasır Sanayi Ve Ticaret A.Ş. (BMSCH)

BMSCH açılımı nedir?

1988 yılında İskenderun'da doğmuştur.


BMSCH hangi firma?

Halka arz edilen Şirket payları 08/06/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 4,87 TL/pay baz fiyat, "BMSCH.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

BMSCH en yüksek kaçı gördü?

BMS ÇELİK HASIR

Türkiye'nin ilk ve en yüksek kapasiteli Çelik Hasır fabrikası 1971 yılında Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulmuştur.


BMSCH sermayesi ne kadar?

Mustafa Zontur, grup şirketlerinin kurucusu olan babası merhum Hasan Zontur ile birlikte 1968 yılında Sabah Demir Çelik firmasında iş hayatına adım atmıştır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL