BMSCH hisse sahibi kimdir?

BMSCH hisse sahibi kimdir? BMSCH hisse sahibi kimdir?, BMSCH, %36,41 oranında AHMET RAUF MOLLAOĞLU %58,1 oranında DİĞER %5,49 oranında FIRAT DEMİRLİ iştiraklerine aittir. BMSCH genel müdürlük görevini ise MUSTAFA MOLLAOĞLU üstlenmektedir.

BMSCH Kimin şirketi?

firmasında ''Kurucu Ortak'' ve “Yönetim Kurulu Başkanı” olan Ahmet Rauf Mollaoğlu, 2004 yılında da BMS Çelik Hasır San Tic. A.Ş.

BMS sahibi kim?

BMS METAL 1997 yılında, halen Yönetim Kurulu Başkanlığımızı yapmakta olan Şaban BOLAT tarafından, İZMİR' de kurulmuştur.

BMS Çelik Hasır hisse kimin?

BMS Çelik Hasır Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Şirket'in ana faaliyet konusu, çelik hasır, soğuk çekilmiş çubuk demir, yüksek karbonlu çelik tel, soğuk çekilmiş kangal, galvanizli tel, örgü teli fens teli, etriye, çiroz ve hazır demir mamüllerinin imalatı ve ticaretini gerçekleştirmektir.


BMSCH ne üretiyor?

1988 yılında İskenderun'da doğmuştur.

Ahmet Rauf Mollaoğlu nereli?

BMS Çelik Hasır Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

BMS Celik, Manisa ve Kocaeli olmak üzere iki üretim tesislerine sahiptir ve bu tesislerin toplam yıllık üretim kapasitesi 120 tonun üzerindedir.


BMSCH Hisse nerede üretiliyor?

BMS Çelik Hasır Sanayi Ve Ticaret A.Ş. (BMSCH)

Bmsch açılımı nedir?

Halka arz edilen Şirket payları 08/06/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 4,87 TL/pay baz fiyat, "BMSCH.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır. İlgili sırada maksimum emir değeri 500.000 TL olarak belirlenmiştir.

Bmsch hangi pazarda?

21-22 Nisan 2022 tarihlerinde talep toplanan BMS Birleşik Metal Sanayi ve Ticaret AŞ paylarının halka arzında 1 TL nominal değerli pay fiyatı 17,50 TL olarak belirlendi. Garanti Yatırım'dan KAP'a yapılan açıkmaya göre, halka arz büyüklüğü 190 miloyn 312,5 bin TL oldu.

BMS TL kaç liradan halka arz oldu?

Değerli Müşterimiz, 31 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarihlerinde BMS Çelik Hasır Sanayi Ticaret A.Ş.'nin halka arzı Borsa İstanbul Birincil Piyasa'da “Sabit Fiyatla Talep Toplama ve Satış” yöntemi ile gerçekleştirilecektir. Halka arz fiyatı 4,87 TL'dir.

BMSCH en yüksek kaçı gördü?

– BMS Çelik (BMSCH) 3 Mayıs'ta pay başına net 0,28 TL temettü dağıtacak ve ödemeler nakit olarak 5 Mayıs'ta hesaplarda olacak. – Anatolia Tanı (ANGEN) 3 Mayıs'ta pay başına net 1,07 TL temettü dağıtacak ve ödemeler nakit olarak 5 Mayıs'ta hesaplarda olacak.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL