BMS sahibi kim?

BMS sahibi kim? BMS sahibi kim?, 1999 yılında BMS Birleşik Metal San. Tic. A.Ş. firmasında ''Kurucu Ortak'' ve “Yönetim Kurulu Başkanı” olan Ahmet Rauf Mollaoğlu, 2004 yılında da BMS Çelik Hasır San Tic. A.Ş. ' de yine ''Kurucu Ortak'' ve “Yönetim Kurulu Başkanı” olarak göreve gelmiştir.

BMS Grup kimin?

Mustafa ZONTUR

Yön.Kur.Bşk. Mustafa Zontur, 1977 yılında Karabük TED Koleji'nden mezun olmuştur. Mustafa Zontur, grup şirketlerinin kurucusu olan babası merhum Hasan Zontur ile birlikte 1968 yılında Sabah Demir Çelik firmasında iş hayatına adım atmıştır.


Bmsch hisse sahibi kimdir?

(BMSCH) Şirket Bilgileri. Şirket; çelik hasır, çit hasır, soğuk çekilmiş çubuk ve soğuk çekilmiş kangal gibi hedef mamullerin imalat ve satışı ile inşaat demiri ve malzemesi alım – satımı işleri yapmak konularında faaliyet göstermektedir.

Bmsch hangi firma?

BMS Çelik Hasır Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Şirket'in ana faaliyet konusu, çelik hasır, soğuk çekilmiş çubuk demir, yüksek karbonlu çelik tel, soğuk çekilmiş kangal, galvanizli tel, örgü teli fens teli, etriye, çiroz ve hazır demir mamüllerinin imalatı ve ticaretini gerçekleştirmektir.



Bmsch ne üretiyor?

Kerim Gürkan, Alman Lisesi ve Sabancı Üniversitesi'nin ardından İtalya'daki Bocconi Üniversitesi'nde MBA yaptı. İtalya'da Ferrari ve yönetim danışmalığı şirketi Bain & Company'de çalıştıktan sonra 2014'te Servet Gürkan'ın önderliğinde, JLT'nin kuruluşunda ve faaliyetlerinde yönetici olarak yer aldı.

Kerim Gürkan Kimdir?

1988 yılında İskenderun'da doğmuştur.

Ahmet Rauf Mollaoğlu nereli?

BMS Çelik Hasır Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

BMS Celik, Manisa ve Kocaeli olmak üzere iki üretim tesislerine sahiptir ve bu tesislerin toplam yıllık üretim kapasitesi 120 tonun üzerindedir.


BMSCH Hisse nerede üretiliyor?

(BMSTL) Şirket Bilgileri. Şirket çelik halat ve çelik tel imalatı gerçekleştiriyor.


Bmstl ne üretir?

Türkiye'nin ilk ve en yüksek kapasiteli Çelik Hasır fabrikası 1971 yılında Manisa Organize Sanayi Bölgesi'nde kurulmuştur.

BMSCH nerede üretiliyor?

BMS Çelik Hasır Sanayi Ve Ticaret A.Ş. (BMSCH)

BMSCH en yüksek kaçı gördü?

Halka arz edilen Şirket payları 08/06/2021 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 4,87 TL/pay baz fiyat, "BMSCH.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL