132f hangi duraklardan geçiyor?

132f hangi duraklardan geçiyor? 132f hangi duraklardan geçiyor?, PENDİK MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ - Pendik. AFET KOORDİNASYON MERKEZİ - Pendik. FERSAH SOKAK - Pendik. CEMİLE ÇOPUROĞLU ORTAOKULU - Pendik. RIHTIM SOKAK - Pendik. ESENLER - Pendik. YAVUZ SELİM CAMİİ - Pendik. ŞEHİT YALÇIN ARAN - Pendik. Daha fazla öğe...

132F nereden geçer?

132F (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

132F otobüs hattının ilk durağı Kartal - 4. Peron Yönü olup son durağı Pendik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi - Cevizli Peronlar Yönü durağıdır. 132F (Kartal -Pendik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi), her gün çalışıyor.


Km28 hangi duraklardan geçer?

132B otobüs hattının ilk durağı Akfirat Evleri - Son Durak Yönü olup son durağı Kartal Metro durağıdır.

132 B nereden kalkıyor?

Kurtköy Metro İstasyonu'ndan hafta içi her gün sabah 08.00'de (Mustafa KARUŞAĞI İ. Ö. O Durağı) KM - 28 no'lu İETT otobüsü Kampüsümüze direkt hareket edecektir.

132a nereye gider?

Kampüsümüze Kartal sahil otobüs duraklarından hareket eden 133N numaralı İETT otobüsünü kullanabilirsiniz.

133F nerelerden geçer?

132N (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

132N otobüs hattının ilk durağı Kartal - 5. Peron Yönü olup son durağı Nişantepe - Üsküdar Yönü durağıdır. 132N (Kartal -Nişantepe), hafta içi çalışıyor.


132z hangi duraklardan geçiyor?

132C (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

132C otobüs hattının ilk durağı Kartal - 3. Peron Yönü olup son durağı Sultanbeyli Peronlar - Peron Alani Yönü durağıdır. 132C (Kartal -Sultanbeyli Peronlar), her gün çalışıyor.


14m hangi duraklardan geçiyor?

Ek bilgi: 133F hattında 65 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 72 dakika.

Km24 hangi duraklardan geçiyor?

142F otobüs hattı (Atatürk Caddesi -İstanbul Üniversitesi), Atatürk Caddesi - Avcilar Yönü durağından başlayıp İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcilar Kampüsü durağına gidene kadar 36 duraklar geçiyor.

Okan Üniversitesi hangi İETT?

14M KAVACIK YENİ CAMİ - KADIKÖY Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 14M hattı da birçok duraktan geçer.

133N nereden kalkıyor?

Okan Üniversitesi Tuzla Kampüsü, Anadolu Yakası'nda, Tuzla ilçesinde yer almaktadır. Kampüse, araçla TEM otoyolu, E-5 karayolu ve Şile yolundan ulaşabilirsiniz.

132N nereye gidiyor?

Türkiye'nin en genç ve dinamik üniversitelerinden İstanbul Okan Üniversitesi; Okan Kültür, Eğitim ve Spor Vakfı tarafından resmi olarak 1999 yılında kurulmuştur.

132C nereye gidiyor?

Okan Kültür, Eğitim ve Spor Vakfı tarafından 1999 yılında kurulan İstanbul Okan Üniversitesi, 85 öğrencisiyle başladığı eğitim serüveninde bugün 26.000 öğrencisine üst düzey kalitede eğitim veriyor.

133F kaç durak var?

133K otobüs hattı (Kanarya Caddesi -Kartal), Kanarya Caddesi - Kartal Yönü durağından başlayıp Kartal - 4. Peron Yönü durağına gidene kadar 61 duraklar geçiyor.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL