132C hangi duraklardan geçiyor?

132C hangi duraklardan geçiyor? 132C hangi duraklardan geçiyor?, KARTAL - Kartal. ÇARŞI - Kartal. KARTAL NEYZEN TEVFİK MEYDAN - Kartal. KARTAL HÜKÜMET KONAĞI - Kartal. ÇAVUŞOĞLU - Kartal. DAĞ SOKAK - Kartal. SPOR CADDESİ - Kartal. KARTAL POLİKLİNİKLER - Kartal. Daha fazla öğe...

132C kartala gidiyor mu?

132C otobüs hattının ilk durağı Sultanbeyli Peronlar - Peron Alani Yönü olup son durağı Kartal - 3. Peron Yönü durağıdır. 132C (Sultanbeyli Peronlar-Kartal), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 132C hattında 60 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 74 dakika.

131C hangi duraklardan geçiyor?

Sancaktepe Belediyesi - DİKKAT❗️ 131C Güzergahı Sultanbeyli son durak mevkiinden Sabiha Gökçen Hava Limanı'na kadar uzatılmıştır.

132s hangi duraklardan geçiyor?

132C (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

132C otobüs hattının ilk durağı Kartal - 3. Peron Yönü olup son durağı Sultanbeyli Peronlar - Peron Alani Yönü durağıdır. 132C (Kartal -Sultanbeyli Peronlar), her gün çalışıyor.


132C ne zaman gelir?

Benzer güzergahta hizmet vermekte olan 131C ve UM73 hatları birleştirilerek, UM73 hat kodu ile Sabiha Gökçen Havalimanı - Sultanbeyli – Necip Fazıl Metro güzergahında 17.09.2022 tarihi itibariyle toplu ulaşım hizmeti vermeye devam edecektir.

132 C nereye gidiyor?

Ek bilgi: 132C hattında 60 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 74 dakika.

131C Sabiha Gökçene gidiyor mu?

UM73 SABİHA GÖKÇEN H.L./ SULTANBEYLİ - NECİP FAZIL METRO.

132C kaç durak?

131C SABİHA GÖKÇEN H.L./SULTANBEYLİ - NECİP FAZIL METRO Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

Sabiha Gökçen Havalimanından Sultanbeyli'ye hangi Otobüs gidiyor?

(-1) İŞARETLİ SAATLERDE YENİDOĞAN PERONLAR - KARTAL METRO GÜZERGAHINDA HİZMET VERİR. E İŞARETLİ SAATLERDE EBRU SOKAK DURAĞI'NDAN BAŞLAR.

Sultanbeyli Sabiha Gökçen Havalimanı hangi Otobüs gider?

132S YENİDOĞAN - KARTAL Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

Kartal 132S nereden kalkıyor?

132S otobüs hattı (Ebru Sokak -Kartal), Ebru Sokak - Kadiköy Yönü durağından başlayıp Kartal - 2. Peron Yönü durağına gidene kadar 40 duraklar geçiyor.

Yenidoğan Kartal hangi Otobüs gider?

132M SULTANBEYLİ MİMARSİNAN - KARTAL METRO / CEVİZLİ Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 132M hattı da birçok duraktan geçer.

132S kartala gidiyor mu?

132E otobüs hattının ilk durağı Kartal - 4. Peron Yönü olup son durağı Emirli Köyü - Sondurak Yönü durağıdır.

132C kaça kadar açık?

132V YENİDOĞAN / SULTANBEYLİ DEVLET HAST. - PENDİK YHT Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 132V hattı da birçok duraktan geçer.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL