132b nereden geçiyor?

132b nereden geçiyor? 132b nereden geçiyor?, KARTAL METRO. KARTAL POLİKLİNİKLER. SPOR CADDESİ DAĞ SOKAK. ÇAVUŞOĞLU. KARTAL HÜKÜMET KONAĞI. KARTAL NEYZEN TEVFİK MEYDAN. BÜLENT ECEVİT KÜLTÜR MERKEZİ Daha fazla öğe...

132 B nereden kalkıyor?

132B otobüs hattının ilk durağı Akfirat Evleri - Son Durak Yönü olup son durağı Kartal Metro durağıdır.

132B nereye gider?

132B otobüs hattının ilk durağı Kartal Metro - Peron 2 Yönü olup son durağı Akfirat Evleri - Son Durak Yönü durağıdır. 132B (Kartal Metro -Akfirat Evleri), hafta içi çalışıyor. Ek bilgi: 132B hattında 72 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 119 dakika.

131b hangi duraklardan geçiyor?

132SB (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

132SB otobüs hattının ilk durağı Battalgazi Mahallesi - Peron Yönü olup son durağı Nörolojik Bilimler - Kartal Yönü durağıdır.


132SB nereye gidiyor?

NerdeBuOtobüs iPhone uygulaması, İstanbul içinde beklediğiniz otobüsün nerede olduğu hangi duraklara uğradığı gibi bilgileri sunan pratik bir uygulama. IETT'den aldığı verileri düzenli bir şekilde sunan NerdeBuOtobüs, otobüs hatlarının durak ve saat bilgisini de veriyor.

132a hangi duraklardan geçiyor?

133KT otobüs hattının ilk durağı Aydinli Toki Peronlar - Dede Korkut İ. Ö. Okl. Yönü olup son durağı Kartal - 4.

132C hangi duraklardan geçiyor?

131B otobüs hattının ilk durağı Battalgazi Mahallesi - Peron Yönü olup son durağı Estergon Caddesi - Son Durak Yönü durağıdır. 131B (Battalgazi Mahallesi -Estergon Caddesi), her gün çalışıyor.

Otobüsün hangi durakta olduğunu gösteren uygulama?

131 SULTANBEYLİ - ÜMRANİYE Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 131 hattı da birçok duraktan geçer.

133 KT nereden kalkıyor?

Ek bilgi: 132C hattında 60 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 74 dakika.

146b nereye gider?

Benzer güzergahta hizmet vermekte olan 131C ve UM73 hatları birleştirilerek, UM73 hat kodu ile Sabiha Gökçen Havalimanı - Sultanbeyli – Necip Fazıl Metro güzergahında 17.09.2022 tarihi itibariyle toplu ulaşım hizmeti vermeye devam edecektir.

131 B nereden kalkıyor?

132M SULTANBEYLİ MİMARSİNAN - KARTAL METRO / CEVİZLİ Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 132M hattı da birçok duraktan geçer.

132h hangi duraklardan geçiyor?

Latince herkes için anlamına gelen omnibüs adıyla işletmeye konulan atlı otobüslerin bir müddet sonra ismindeki "omni" kısmı çıkarılıp "bus" şeklinde kısaltılmıştır.

131SB nereye gidiyor?

Teknolojik Akıllı Durak, Barbaros Bulvarı üzerinde bulunan Yıldız Teknik Üniversitesi durağında konumlandırıldı.

Sultanbeyli Ümraniye iett hangi Otobüs gider?

Notlar. Metrobüste mevcut aktarma almaz-verir uygulaması, Aktarma uygulanan bilet türleriyle yapılacak yolculuklarda 2 saatlik aktarma süresi devam edecektir. 2 saatlik aktarma süresinde ilk binilen araç ile ikinci binilecek araç arasında 30 dakika süre geçmesi gerekmektedir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL