132C ne zaman?

132C ne zaman? 132C ne zaman?

132C nereye gidiyor?

132C (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

132C otobüs hattının ilk durağı Kartal - 3. Peron Yönü olup son durağı Sultanbeyli Peronlar - Peron Alani Yönü durağıdır. 132C (Kartal -Sultanbeyli Peronlar), her gün çalışıyor.


Sultanbeyli gölete hangi arabalar gidiyor?

132M SULTANBEYLİ MİMARSİNAN - KARTAL METRO / CEVİZLİ Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 132M hattı da birçok duraktan geçer.

Sultanbeyli Kartal hangi otobüs gider?

Benzer güzergahta hizmet vermekte olan 131C ve UM73 hatları birleştirilerek, UM73 hat kodu ile Sabiha Gökçen Havalimanı - Sultanbeyli – Necip Fazıl Metro güzergahında 17.09.2022 tarihi itibariyle toplu ulaşım hizmeti vermeye devam edecektir.

131C Sabiha Gökçene gidiyor mu?

Ek bilgi: 132C hattında 60 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 74 dakika.

132C kac durak?

İBB'nin 200 Bin Metrekarelik Sultanbeyli Gölet Parkı Projesi Kapsamında 2014 Yılının Şubat Ayından Bu Yana İstanbullulara Kafeterya Ve Restoran Hizmeti Veriyor.

132s hangi duraklardan geçiyor?

Sancaktepe, İstanbul Anadolu Yakası'nda bir ilçedir. 2008 yılında ilçe statüsüne kavuşmuştur. Güneyinde Kartal, güneybatısında Maltepe, batısında Ataşehir ve Ümraniye, kuzeyinde Çekmeköy, doğusunda Pendik ve Sultanbeyli ilçelerine komşudur.

Gölete hangi İETT gidiyor?

18U SULTANBEYLİ - ÜSKÜDAR Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır.

Sultanbeyli Gölet kaç metrekare?

131 SULTANBEYLİ - ÜMRANİYE Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

Sancaktepe sultanbeyli yakın mı?

Sultanbeyli'ye gitmek için Marmaray'ı tercih edecekler, buraya aktarma yapmadan varamayacaklarını öğrenmelidir. Anadolu veya Avrupa Yakası'ndan gelen yolcular, Marmaray-Üsküdar İstasyonu'nda inmeli ve Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattına binmelidir.

Sultanbeyli'den Üsküdar'a hangi Otobüs gider?

131C SABİHA GÖKÇEN H.L./SULTANBEYLİ - NECİP FAZIL METRO Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 131C hattı da birçok duraktan geçer.

Sultanbeyli Ümraniye hangi Otobüs gider?

UM73 SABİHA GÖKÇEN H.L./ SULTANBEYLİ - NECİP FAZIL METRO.

Marmaray sultanbeyli'ye gider mi?

11ÜS, Sancaktepe bölgesinde bulunan 131C Sultanbeyli - Ümraniye konumuna giden son Otobüs aracıdır.

Sultanbeyli'den Sabiha Gökçen'e hangi otobüsler gidiyor?

132C otobüs hattının ilk durağı Sultanbeyli Peronlar - Peron Alani Yönü olup son durağı Kartal - 3. Peron Yönü durağıdır. 132C (Sultanbeyli Peronlar-Kartal), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 132C hattında 60 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 74 dakika.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL