Cebilon hangi ülkenin?

Cebilon hangi ülkenin? Cebilon hangi ülkenin?, Aura Cebilon, TSEK, TÜV ve NSF gibi bağımsız test kuruluşu otoriteleri tarafından test edilmiş ve onaylanarak sertifikalandırılmıştır. Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.

Aura cebilon su arıtma cihazı hangi ülkenin?

Su arıtma sektöründe Türkiye'nin ilk yerli üreticisi olan İhlas Ev Aletleri, Aura markası altında tüketicinin ihtiyaçlarına farklı yaklaşımlar sergilemeye devam ediyor.

Aura Cleanmax kim üretiyor?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ve kapıdan kapıya satış yöntemi ile satışı yapılan ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Ihlas holding sahibi kim?

İhlas Holding, Türkiye merkezli holding şirketidir. Temeli, 1970 yılında Türkiye gazetesinin kurulması ile atılan İhlas Holding, Grup tarafından kurulan ve değişik sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri 1993 yılında holding çatısı altında toplamıştır. Holdingin kurucusu Enver Ören'dir.


Ihlas su arıtma cihazı nerede üretiliyor?

Güçlü teknik kadrosu ile Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'nde 12.900m2 kapalı alana sahip tesislerde faaliyetlerini sürdüren Şirket, Temizlik Robotu Fabrikası, Su Arıtma Cihazı Fabrikası, Şofben ve Halı Yıkama Fabrikası, Plastik Enjeksiyon Üretim Tesisleri ve Karbon Dolum Tesislerinde üretim yapmaktadır.

En iyi su arıtma cihaz markası hangisi?

Aura Cebilon NSF Belgesi

Türkiye'de üretilen NSF sertifikasına sahip tek cihazdır.


Aura Cebilon nerede üretiliyor?

İhlas Ev Aletleri'nin üretmiş olduğu Aura markalı ve kapıdan kapıya satış yöntemi ile satışı yapılan ürünler, İhlas Pazarlama'nın portföyünde ciro ve katma değer açısından önemli bir ağırlık taşımaktadır.

Aura neyin yan ürünü?

Tamamen Türk tasarımı olan Aura Roboclean ve Aura Cleanmax robotlarımızla aldığımız bu iki önemli tasarım ödülü, aynı zamanda bu kriterlerdeki yaklaşımımızın uluslararası alanda kabul gördüğünü tescillemiş oldu.”


Aura marka hangi ülkenin malı?

İHLAS İLE ÖZDEŞLEŞMİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

IHEVA, pazarlama faaliyetlerini, distribütör firma İhlas Pazarlama A.Ş.'nin yaygın bayi ağı ve satış kanallarıyla yurt içinde müşterilere ulaştırırken, yurt dışı faaliyetlerini de çeşitli dağıtım kanalları aracılığıyla yürütmektedir.


Iheva Kimin şirketi?

İhlas Finans, 16 Şubat 1995 tarihinde, 1 trilyon Türk lirası ödenmiş sermaye ile kuruldu. 35 şubesi ile faaliyetini sürdüren bankanın, 10 Şubat 2001 tarihinde Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından 171 sayılı kararı ile faaliyet izni durdurulmuş ve şirket tasfiye sürecine girmiştir.

Ihlas holding kaç yılında battı?

İhlas Holding, Türkiye merkezli holding şirketidir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL