Actisoft Sıvı Beyaz Sabun Kullananlar
Sıvı beyaz sabun nerelerde kullanılır?
Özel formülü ve fırça baslığı sayesinde: Elbise ve giysilerdeki zor lekeleri, grileşmiş ve siyahlaşmış gömlek yakaları, manşet kirleri, halı lekeleri, koltuk ve döşemelerde, arabanın kumaş koltuğu ve döşemesinde oluşmuş: Yağ ve yemek lekeleri, Çikolata, sos, dondurma, ketçap, çay, kahve, meyve suyu vb. gibi. Beyaz sabunun etken maddesi nedir?
Sabun yapımında yaygın olarak kullanılan bazlar, kostik soda olarak da bilinen sodyumhidroksit ve kostik potas olarak da bilinen potasyum hidroksittir. Baz, sodyum hidroksit olduğunda sodyum sabunu oluşur. Sabun suda çözünür mü?
Sabun molekülünün “kuyruğu” (hidrokarbon kısmı) yağda çözünür. “Başı” (iyonik kısmı) suda çözünür. Beyaz sabunla nereler temizlenir?
Mikrodalgalar, tost makineleri, ızgaralar, fırınlar, ocaklar, buzdolapları ve daha fazlası dahil olmak üzere mutfak aletlerinin hepsini beyaz sabun ile temizleyebilirsiniz. Beyaz Sabun hangi temizlikte kullanılır?
Beyaz Sabunun Mucizesi
Arada bir yıkamak gerekir. Beyaz sabun bu tür bezlerin üzerinde biriken kirleri anında temizler. Kapı, pencere, yer gibi alanların temizliğinde beyaz sabunu tercih edebilirsiniz. Halı ve koltuk yüzeylerinin silinmesinde oldukça etkilidir. Beyaz sabun temizlikte nasıl kullanilir?
Tek ihtiyacınız olan beyaz sabun! Fırçalarınızı köpürtülmüş beyaz sabuna sürerek gönül rahatlığı ile temizleyebilirsiniz. Bütün yüzeylerinizi ve çıkmayan lekelerinizi beyaz sabun ile ovar veya peeling işlemi yaparsanız, tertemiz ve lekesiz bir yüzeye sahip olacaksınız. Böylece inatçı lekelerden kurtulacaksınız. Beyaz sabun kimyasal mı?
Beyaz sabun, doğal bir üründür ve kimyasal içermez. Bu nedenle, cilt üzerinde tahrişe veya alerjik reaksiyonlara neden olma olasılığı daha düşüktür. Ayrıca, beyaz sabun, çevre dostu bir üründür ve doğaya zarar vermez. Beyaz sabun leke çıkarır mı?
Örneğin, arap sabunu ya da beyaz sabun gibi sabunlar leke çıkarmada etkili olabilmektedir. Eski zamanlarda sıvı sabun yokken ne vardı?
Eskiden bazlar yerine Soda ya da Potas kullanılmaktaydı ve sabun üretimi genel itibarıyla büyük kazanlarda yapılırdı. Arap sabunu ile normal sabun arasındaki fark nedir?
Arap sabunu, üretiminde alkali olarak—sodyum yerine—potasyum hidroksit kullanılan bir sabun türü. Çoğunlukla sarı veya açık kahverengi renktedir ve yarı akışkan, macunsu kıvamı nedeniyle Türkçede ve bazı dillerde yumuşak sabun olarak da bilinir. Sabunun içinde kimyasal var mı?
Günlük olarak kullanılan sabunlar çok sayıda kimyasal bileşik içerir. Bunlar arasında yağlar, çözücüler, uçucu yağlar, pigmentler, emülgatörler , yüzey aktif maddeler , stabilizatörler, koyulaştırıcılar, koruyucular ve köpüren maddeler bulunur. Beyaz sabunla parke silinir mi?
Sadece ahşap ve parke yüzeyler için uygun temizlik detarjanlarını veya saf suyu, beyaz sabun katılmış suları tercih etmelisiniz. Beyaz sabun ile koltuk silinir mi?
Beyaz kalıp sabun, deri koltuklarda kullanılması uygun malzemeler arasındadır. · Deri koltuk, beyaz sirke ve su karışımıyla da temizlenebilir. · Aynı zamanda arap sabunu ve su karışımından elde ettiğiniz solüsyon ile deri koltukta oluşan leke çıkarılabilir. Beyaz sabunla fayans temizlenir mi?
Uzun süreli beyaz sabun kokusuyla temizliğin ferahlığını saatlerce yaşatır. Güçlü konsantre formülü sayesinde 1 şişe ile 22 kovaya kadar temizlik sağlarken fayans zeminleri parlatır. Beyaz kalıp sabunla koltuk nasıl silinir?
Klasik bir temizlik ürünü olan beyaz sabunu gayet basit bir şekilde uygulayabilirsin. Oda sıcaklığında su içeren bir kova içinde sabunu köpürterek koltuğa bir banyo lifiyle sürtebilirsin. Köpürttüğün koltuğu suyunu güzelce sıktığın bir bez yardımıyla durulayabilirsin.