Dt1 Durakları

Dt1 Durakları Dt1 Durakları, DT1 nereye gidiyor?, DT1 Beşiktaşa gider mi?, DT1 kaç dakikada bir?, 40 T hangi duraklardan geçiyor?, Otobüsün hangi durakta olduğunu gösteren uygulama?

DT1 nereye gidiyor?

İETT DT1 otobüs Hattı Saatleri ve Durakları (Güncellenmiş)

DT1 otobüs hattı (Ambarlidere -Vadi), Ambarlidere - Merkez Yönü durağından başlayıp Vadi - Beşiktaş Yönü durağına gidene kadar 35 duraklar geçiyor.


DT1 Beşiktaşa gider mi?

NerdeBuOtobüs iPhone uygulaması, İstanbul içinde beklediğiniz otobüsün nerede olduğu hangi duraklara uğradığı gibi bilgileri sunan pratik bir uygulama.

DT1 kaç dakikada bir?

Buradan 22, 22RE, 25E, 40T, 42T, DT1 hatlı otobüslerden birine binerek Ortaköy'e ulaşım sağlanabilir. Taksim üzerinden ulaşım ise tek vesaitle sağlanmaktadır. DT1, 40T, 42T hatlı otobüslere binerek direkt olarak Ortaköy durağına ulaşım sağlayabilirsiniz.

40 T hangi duraklardan geçiyor?

Sizlere en yakın metro durağından binerek yola çıkabilirsiniz. M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattına geçiş yapmak ve Taksim durağında inmek, en kolay ulaşım yollarındandır. Taksim durağında inerek ve bir dolmuş ya da taksi kullanarak Beşiktaş'a geçebilirsiniz.

Otobüsün hangi durakta olduğunu gösteren uygulama?

Beşiktaş Metro İstasyonu, İstanbul metrosunun M7 hattında bulunan Beşiktaş Meydanı altında, Barbaros Bulvarı, Dolmabahçe Caddesi ve Çırağan Caddesi'nin tam kesiştiği noktada yer alan bir yeraltı metro istasyonudur.

Taksim Ortaköy hangi otobüs gider?

Toplu taşıma ile Beşiktaş'a ulaşmak için, metro hattı tercih edilebilir. Bunun için, en yakın metro bağlantısına ulaşıp oradan M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattına geçmeniz gerekmektedir. Bu hat üzerinden Taksim durağında inerek oradan dolmuşlara binip Beşiktaş'a geçebilirsiniz.

Beşiktaşa gitmek için hangi durakta inilir?

DT1 otobüs hattı (Vadi-Vadi), Vadi durağından başlayıp Vadi - Son Durak Yönü durağına gidene kadar 59 duraklar geçiyor.

Beşiktaşa hangi metro gidiyor?

HATTIMIZ RİNG OLARAK HİZMET VERİR.

Beşiktaşa gitmek için hangi metro?

40, Beşiktaş bölgesinde bulunan beşiktaş-taksim dolmuşu konumuna giden son Otobüs aracıdır.

DT1 otobüs mü?

40T İSTİNYE DEREİÇİ - TAKSİM Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 40T hattı da birçok duraktan geçer.

DT2 ring mi?

55T otobüs hattının ilk durağı Harbiye Askeri Müze - Taksim Yönü olup son durağı Gaziosmanpaşa - Son Durak(55t) Yönü durağıdır. 55T (Harbiye Askeri Müze -Gaziosmanpaşa), her gün çalışıyor.

Beşiktaş Taksim hangi otobüs?

42T otobüs hattının ilk durağı Ahmet Celalettin Paşa Cami - Sariyer Yönü olup son durağı Bahçeköy - Son Durak Yönü durağıdır. 42T (Ahmet Celalettin Paşa Cami -Bahçeköy), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 42T hattında 38 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 52 dakika.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL