Zeynep Bastık Sevgilisi

Zeynep Bastık Sevgilisi Zeynep Bastık Sevgilisi, Ali Can Ayyıldız kimdir?, Zeynep Bastık Kaç Yaşında?, Zeynep Bastık eşi kimdir?, Zeynep Bastık burcu ne?, Emre Can Ayyıldız nereli?

Ali Can Ayyıldız kimdir?

Müzikal oyun Sidikli Kasabası'nın prodüktörü olan Alican Ayyıldız, aynı zamanda işletmeci. Alican Ayyıldız'ın kendisine ait restoranı bulunuyor. Sushi restoranı olan Alican Ayyıldız'ın markasının Bodrum Yalıkavak ve İstanbul Bomonti'de şubeleri bulunuyor.

Zeynep Bastık Kaç Yaşında?

Zeynep Bastık 8 Temmuz 1993'te Çanakkale'de doğdu.

Zeynep Bastık eşi kimdir?

Zeynep Bastık Eski Eşi Tolga Akış ve Edis'le Poz Verdi | Müge ve Gülşen'le 2.


Zeynep Bastık burcu ne?

Venüs burcu İkizler...

Bastık'ın İkizler burcuna yerleşen Venüs'ü ilişkilerde hep enerjik ve eğlenceli olduğunu gösteriyor.


Emre Can Ayyıldız nereli?

Ahmet Ayyıldız 1953 yılında Trabzon'da dünyaya geldi.

Ahmet Ayyıldız nereli?

Anneanne tarafından Arnavut kökenlidir. Bastık, 7 Temmuz 2021 tarihinde menajeri Tolga Akış ile evlendi.

Zeynep Bastık Alevi mi?

2021 yılında Tolga Akış ile evlenen ve yaklaşık bir sene sonra boşanma kararı alan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık, eski eşiyle paylaşım yaptı. Şarkıcı Zeynep Bastık, geçtiğimiz yıl birlikteliğini sonlandırdığı eski eşi Tolga Akış ile paylaşım yaptı.

Zeynep Bastık kiminle boşandı?

Boşanma ardından arkadaşlıkları devam eden ikiliden Bastık, yeni aşkı Alican Ayyıldız ve eski eşi ile aynı partide eğlendi. Ünlü isim, "2024 yılındayız artık" açıklamasıyla gündem oldu. Son dönemin yükselen yıldızlarından biri olan Zeynep Bastık, kariyeri kadar özel hayatıyla da gündemden düşmüyor.

Zeynep Bastık yeni sevgilisi kim?

Tolga Akış 1984'te Bursa'da dünyaya geldi. 37 yalındaki Akış üniversite için geldiği İstanbul'da erken yaşta çalışmaya başladı. TV prodüksiyonu ile başlayan kariyerine 2005-06 Rock And Coke Festivali'nde çalışarak devam etti. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.

Zeynep Bastık sevgilisi Tolga Akış kaç yaşında?

Tolga Akış Biyografisi

İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. Çeşitli ajanslarda uzun yıllar görev yaptı ve şu an 2017 yılında kurduğu bir dijital ajans şirketini yönetiyor. Reklam alanında başarılı çalışmalar yapan Akış, birçok ünlü isimle birlikte çalışıyor.


Tolga Akış kimdir ne iş yapar?

Zeynep Mayruk 1989'da İzmir'de dünyaya geldi. Aslen İzmirlidir. Şimdilerde 35 yaşındadır.

Zeynep Mayruk Kimdir Kaç Yaşında?

Adı Mutluluk ve Umuda Kelepçe Vurulmaz adlı dizilerde yer alarak oyunculuk kariyerine de adım atmış olan Zeynep Bastık, Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde İrem karakterini canlandırmaktadır. Zeynep Bastık 1.65 metre boyunda, 53 kilo ve Yengeç burcudur.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL