Burak Akkol Kaç Yaşında

Burak Akkol Kaç Yaşında Burak Akkol Kaç Yaşında, Özgür Burak Akkol evli mi?, Sena Aydın Akkol kimdir?, Tisk Başkanı Özgür Burak Akkol kaç yaşında?, Özgür Burak Akkol nerede çalışıyor?, Tisk Genel Sekreteri Kim?

Özgür Burak Akkol evli mi?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cumhurbaşkanı Vekili Sayın Cevdet Yılmaz, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Vedat Işıkhan ile Valimiz Sayın İdris Akbıyık, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ile Sena Aydın'ın nikah törenine katıldı.

Sena Aydın Akkol kimdir?

2003 yılında Koç Holding'e geçiş yaptı. Koç Holding bünyesinde Denetim, İnsan Kaynakları ve Proje Geliştirme alanlarında görev aldı. Akkol, 2014 yılından bu yana Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapıyor.

Tisk Başkanı Özgür Burak Akkol kaç yaşında?

İş dünyasındaki etkileyici kariyeriyle dikkat çeken Özgür Burak Akkol, 1982 yılında doğdu ve şu anda 40 yaşındadır. İlköğrenim ve lise eğitiminin ardından İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği bölümüne başladı ve mezun oldu.


Özgür Burak Akkol nerede çalışıyor?

Şu anda 41 yaşında olan Özgür Burak Akkol iş hayatına ABD'de Nautilus Foods'ta başladı. 2014 yılından beri de Koç Holding İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapıyor.

Tisk Genel Sekreteri Kim?

1968 yılında Samsun'un Lâdik ilçesinde doğan Zekeriya Sancı, 1995 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 1999 yılında Mahalli İdareler Kamu İşveren Sendikası'nda avukat olarak çalışmaya başladı. 2003 tarihinde Genel Sekreter Yardımcısı, 2016 tarihinde ise Genel Sekreter olarak atandı.

MESS kime ait?

Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası, MESS, 14 Ekim 1959 tarihinde İstanbul'da çağdaş, ileri görüşlü, sanayileşmeye kendilerini adamış ve ilkeli 11 girişimci tarafından kurulmuştur. Kurucularımıza şükran borçluyuz.

Sena Aydın Kimdir?

2020 Şubat ayından itibaren İstanbul Medeniyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Bilim Tarihi bölümünde araştırma görevlisidir. 2020 Temmuz ayından itibaren Nazariyat İslam Felsefe ve Bilim Tarihi Araştırmaları dergisinde yardımcı editördür.

Tisk genel başkanı kimdir?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Burak Akkol ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Özgür Burak Akkol nerede doğdu?

Koç Üniversitesi Executive MBA mezunudur. Columbia Business School ve London Business School Global Executive MBA derecelerine sahiptir. Ayrıca, Harvard Business School Leadership and Executive Development programını tamamlamıştır. Akkol, 1980 Bitlis doğumludur.

TİSK açılımı ne demek?

Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu

20 Aralık 1962 yılında kurulan TİSK, Türk işverenlerini yurt içi ve yurt dışında endüstriyel ilişkiler alanında temsil etme yetkisi olan tek üst kuruluştur.


TİSK kimi temsil ediyor?

TİSK, ulusal düzeyde sosyal taraf olarak üçlü temsil esasının geçerli olduğu tüm platformlarda, işveren kesimlerini temsil eder. Ulusal düzeyde Ekonomik ve Sosyal Konsey, Üçlü Danışma Kurulu, Çalışma Meclisi, Türkiye İş Kurumu, Sosyal Güvenlik Kurumu, TBMM'nin ilgili komisyonlarında yer alır.

Koç Holding patronu kim?

Vehbi Koç, 1984'te yönetim kurulu başkanlığını oğlu Rahmi Koç'a, Rahmi Koç da aynı görevi 2003 yılında oğlu Mustafa Koç'a bırakmıştır. Mustafa Koç'un vefatı sonrasında ise Koç Holding Yönetim Kurulu tarafından Ömer M. Koç Yönetim Kurulu Başkanı, Ali Y. Koç Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak atanmıştır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL