Zara Kaç Kez Evlendi

Zara Kaç Kez Evlendi Zara Kaç Kez Evlendi, Zara kiminle evli kaç çocuğu var?, Zara ilk eşi kimdir?, Zaranın kardeşi kimle evlendi?, Zara ne zaman boşandı?, Zara Alevi mi?

Zara Kaç Kez Evlendi

Şu anda 48 yaşında olan Zara, daha önce 2 kez evlilik yaptı. İlk evliliği müzik yapımcısı İskerder Ulus ile oldu . 2. evliliği ise gazeteci Akif Beki ile oldu, çift 2016 yılında boşandı.

Zara kiminle evli kaç çocuğu var?

Şu anda 48 yaşında olan Zara, daha önce 2 kez evlilik yaptı. İlk evliliği müzik yapımcısı İskerder Ulus ile oldu . 2. evliliği ise gazeteci Akif Beki ile oldu, çift 2016 yılında boşandı.

Zara ilk eşi kimdir?

Şarkıcı Zara ile gazeteci Akif Beki'nin evliliği boşanmayla sonuçlandı. 2016 yılının temmuz ayında ise tek celsede boŞandılar.Aralık 2012'de kız bebek annesi olan Zara bebeğine Dila ismini verdi. Anlaşmalı olarak boşanan çiftlerin 3 buçuk yaşında ki çocuklarının velayeti mahkeme tarafından Zara'ya verildi.

Zaranın kardeşi kimle evlendi?

Son yıllarda tasavvufa olan merakıyla dikkat çeken başarılı yorumcu Zara, ilk evliliğini eski plakçısı Ulus Müzik'in patronu İskender Ulus'la yapmıştı.


Zara ne zaman boşandı?

Türkü denilince akla ilk gelen kadın sanatçılarımızdan olan Zara'nın kız kardeşi ablası gibi Türk halk müziğine gönül vermiş genç sanatçılardan Ömer Can Çoban ile dünyaevine girdi. Bahar Yılmaz ile Ömer Can Çoban'ın düğününe birçok sanatçı katılırken çiftin eğlenceli halleri düğüne damga vurdu.

Zara Alevi mi?

İlk evliliğini İskender Ulus'la (2002–2007) yapan), 2012'de dünyaevine girdiği gazeteci Akif Beki'den 2016'da boşanan ve bu birliktelikten bir kızı olan Türk Halk Müziği sanatçısı Zara, özel hayatı hakkında konuştu.

Akif Beki ve Zara neden boşandı?

ZARA KİMDİR KAÇ YAŞINDA ASLEN NERELİ? Aslen Adıyamanlı olan, Alevi ve Sünni fertleri bulunan Kürt bir ailede dünyaya geldi.

Zara israil malı mı?

Bir süredir çeşitli konularda anlaşmazlıklara düştüğü iddia edilen çiftin birbirlerine olan saygıyı kaybetmemek adına böyle bir karar aldığı öğrenildi.

Zara'nın öz kızı kim?

Ana şirketi Inditex bünyesinde yer alır ve Zara, Pull&Bear gibi markalarla aynı gruptadır. İsrail ekonomisine katkıda bulunan bir markadır.

Zara hamile mi?

ZARA'NIN KIZI DİLA, ANNESİNİN KOPYASI

Şimdilerde 10 yaşında olan Dila Nur, şarkıcının hayranları tarafından merak ediliyor.


Zara'nın çocuğunun babası kim?

Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Zara'yı annelik heyecanı sardı Geçtiğimiz mart ayında Başbakanlık eski basın danışmanı olan gazeteci Akif Beki ile evlenen ünlü sanatçı 3 aylık hamile.

Zara hangi ülkeye ait?

Zara ve Akif Beki'nin bu evlilikten Dila adını verdikleri kızları dünyaya gelmişti.

Bahar Yilmaz Zara kac yasinda?

Zara (İspanyolca telaffuz: [ˈθaɾa]), İspanyol merkezli giyim ve aksesuar markasıdır. 1975 yılında Arteixo, Galiçya'da Amancio Ortega ve Rosalía Mera tarafından kurulmuştur. Dünyanın en büyük 3 hazır giyim şirketinden biridir. 2017 yılı itibarıyla dünya genelinde 93 ülkede 2.200'ün üzerinde mağazası vardır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TLAnkara Göğüs Estetiği