24 Kasım İndirim Yapan Mağazalar

24 Kasım İndirim Yapan Mağazalar 24 Kasım İndirim Yapan Mağazalar, 24 Kasımda indirim var mı?, LC Waikiki Öğretmenler Günü indirimi var mı?, Öğretmenler Günü indirimi ne zamana kadar?, DeFacto öğretmenlere indirim var mı?, Black Friday de iPhone indirime girer mi?

24 Kasımda indirim var mı?

Devlet Demiryolları öğretmenlere, 24-30 Kasım Öğretmenler Günü haftasına özel Yüksek Hızlı Tren ile ana hat trenlerinde yüzde 50 indirim uygulayacak. İndirimden, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi ve özel okullarda çalışan öğretmenler ile yükseköğretim kurumlarında çalışan akademisyenler yararlanacak.

LC Waikiki Öğretmenler Günü indirimi var mı?

Öğretmenlere özel indirim kampanyası yapan mağazalardan birkaç olan Madamcoco, LCW, Defacto, Altınyıldız gibi markalar büyük indirim yapıyor.

Öğretmenler Günü indirimi ne zamana kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle 24-30 Kasım tarihleri arasında öğretmenlere yüzde 50 indirim uygulanacağını açıkladı.


DeFacto öğretmenlere indirim var mı?

Öğretmenine, öğretmen arkadaşına hediye almak isteyen kişileri de kapsıyor. DeFacto resmi web sitesinden yapılan duyuruda ürün başı 100 – 200 TL arası indirim yapıldığı kaydedildi.

Black Friday de iPhone indirime girer mi?

2024 Black Friday indirimlerinde iPhone, akıllı telefon, laptop ve televizyon gibi birçok ürün indirimli fiyatlarla satılıyor. Öyle ki Apple, Dyson, Samsung ve Xiaomi başta olmak üzere onlarca marka, kasım ayı süresince çeşitli kampanyalar düzenliyor.

Zara Black Friday ne zaman bitiyor?

Alışveriş merkezi açılış saatine kadar sıraya giren vatandaşların kuyruğu metrobüs üst geçidini buldu. Oluşan sıra drone ile havadan da görüntülendi. Zara indirimi ne zaman bitiyor? Black Friday adıyla 21-25 Kasım 2023 tarihleri arasında giyim ürünlerinde %40'a varan indirimler sunuyor.

LC Waikiki çark çevirme ne zaman?

LC Waikiki Fırsat Çarkı ile mobil uygulamaya giriş yaparak her gün 12:00 – 18:00 arasında 250 TL'ye varan indirim kodu kazanma fırsatını yakalayın!

LC Waikiki öğrenci indirimi nasıl yapılır?

Başvuru esnasında iletilen referans kodu ile siz de bir arkadaşınızın “LCW 18-24” gençlik programına katılmasına katkı sağlayabilirsiniz. Bu sayede ilettiğiniz referans kodu ile başarılı gerçekleşen doğrulama için ek indirim kuponu kazanma şansı yakalarsınız.

LC Waikiki'de hediye çeki var mı?

Özel günlerde sevdiklerinizi mutlu edecek hediye LC Waikiki Hediye Kart'ın tüm çeşitlerini mağazalarımızda ve www.lcwaikiki.com'da inceleyebilirsiniz.

PTT Kargo öğretmen indirimi var mı?

2- PTT KARGO ÖĞRETMENLER GÜNÜ'NE ÖZEL %20 İNDİRİMLİ

24 Kasımda ne alınır?

24 Kasım'ı Öğretmenler Günü ilan eden dönemin Devlet Başkanı Orgeneral Kenan Evren, ilk 24 Kasım kutlama mesajında öğretmenlere şöyle seslendi: "Sevgili Öğretmenler, 24 Kasımlar sadece Öğretmenler Günü olarak anılmasın, bu gün aynı zamanda en büyük öğretmen Atatürk'ün ideallerinin gerçekleşmesi günü de olsun.

24 Kasım da ne yaşandı?

Gift Puan'nın TL karşılığı nedir? 100 Gift Puan 1 TL değerindedir.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL