132V Pendik'e gidiyor mu?

132V Pendik'e gidiyor mu? 132V Pendik'e gidiyor mu?

132V Pendiğe gider mi?

132V YENİDOĞAN / SULTANBEYLİ DEVLET HAST. - PENDİK YHT Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır. Bu hat, İstanbullular tarafından en çok tercih edilen otobüs hatlarından birisi durumundadır. Diğer birçok hat gibi, 132V hattı da birçok duraktan geçer.

132V hangi duraklardan geçiyor?

132V otobüs hattı (Palmiye -Yenidoğan Peronlar), Palmiye - Kaynarca Yönü durağından başlayıp Yenidoğan Peronlar durağına gidene kadar 90 duraklar geçiyor. Güncel gerçek zamanlı saatleri bulmak ve güzergah haritasını görmek için aşağıdaki 132V otobüs duraklar birini seçin.

132V Pendik YHT kalkış saatleri kaç?

132V (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

132V otobüs hattının ilk durağı Palmiye - Kaynarca Yönü olup son durağı Yenidoğan Peronlar durağıdır. 132V (Palmiye -Yenidoğan Peronlar), her gün çalışıyor.


Yenidoğan Pendik hangi otobüs gider?

132V otobüs hattının ilk durağı Palmiye - Kaynarca Yönü olup son durağı Yenidoğan Peronlar - Son Durak Yönü durağıdır. 132V (Palmiye -Yenidoğan Peronlar), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 132V hattında 90 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 105 dakika.

132 V nereye gider?

16D, Pendik Sahil İETT Terminali adresine giden son Otobüs.

132V Otobüs nereden kalkıyor?

Ek bilgi: 132V hattında 90 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 105 dakika.

Pendik Sahil hangi Otobüs gider?

132M, 132V Sultanbeyli-Pendik adresine giden ilk Otobüs.

132V kac durak var?

PENDİK'TEN NERELERE TREN VAR? Pendik Hızlı Tren Garından; İstanbul, Halkalı, Söğütlüçeşme, Bakırköy, Pendik, İzmit, Kocaeli, Adapazarı, Arifiye, Bilecik, Bozüyük, Eskişehir, Konya, Karaman, Polatlı, Eryaman, ve Ankara yönüne her gün Hızlı Tren seferi vardır.

Pendik Sultanbeyli hangi Otobüs gider?

Seyahat Süresi : Ankara-İstanbul(Söğütlüçeşme) seyahat süresi duruş sayısına göre değişkenlik göstermekle birlikte 4.30- 5 saat aralığındadır.

Pendik tren nereye gidiyor?

İstanbul Pendik ilçesinde yer alan Kaynarca Terminali, Anadolu yakasındaki en önemli terminallerinden ve varış-kalkış noktalarından biri. Kaynarca Terminali içinde pek çok otobüs firması bulunuyor ve buradan her gün Türkiye'nin hemen her şehrine pek çok sefer düzenleniyor.

Pendik Ankara YHT kac saat?

132V (İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel)

Ek bilgi: 132V hattında 90 duraklar bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 105 dakika.


Pendik hangi Otogar?

E-10, Pendik bölgesinde bulunan Kurtköy konumuna giden son Otobüs aracıdır.

132V kaç dakika sürüyor?

131V Otobüs Saatleri - İETT 131V Kalkış Saatleri, Durak İsimleri ve Geçtiği Durakları 131V VEYSEL KARANİ - YAKACIK / KARTAL Metrobüs hattı, İETT bünyesinde İstanbul'da hizmet veren bir otobüs hattıdır.

victoryprofessionalcare.com
Çelik Kapı1 Euro Kaç TL